Borga
Search

Blikk og beslag

Platebeslag brukes på hele bygningen, på alle slags byggeskjøter. Deres hovedfunksjon er selvfølgelig å beskytte hallen mot vær og vind.
Beslagene har dessuten en annen viktig funksjon: Ved å ta i bruk et gjennomtenkt fargevalg kan du skape overraskende og tiltalende fargeeffekter i kombinasjon med fargen på bygningens takborga_building_components_trims_product1– og veggkledning. I vårt standardsortiment av egenproduserte beslag finner du alle de vanligste variantene til vegger, tak, vinduer og ulike typer koblinger. I tillegg produserer vi spesialbeslag på forespørsel.

Produkter med lang levetid

Borga kontrollerer hele produksjonskjeden og kan derfor tilby inntil 30 års garanti på blikk- og beslagprodukter.

Beslagene er laget av høykvalitativt platestål i samsvar med EN 10346 og EN 10143, kaldvalset og galvanisert med et 275g/m2 sinkbelegg på begge sider i samsvar med EN 14782. Platen er passivert og grunnet med en primer og kan fås med et toppbelegg av polyester av typen P30 eller P50.

Standardtykkelse er 0,5 mm.

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!