Borga
Search

Lysinnslippløsninger til tak og vegger

Innemiljøet blir en stadig viktigere faktor ved bygging av moderne stålhaller. Borgas løsninger slipper inn rikelig med lys og gir en behagelig innendørsatmosfære. Store lysinnslippløsninger er en miljø- og energimessig faktor i og med at de reduserer behovet for belysning på dagtid.

Transparent glassfiberplast

Borga_building_components_translucent1Borgas lysinnslippløsninger produseres med samme profil som våre vanligste plateprofiler: BPE18, BPD18, TR45 og Sinus.

Lysinnslippløsningene lages av glassfiberarmert polyester. De påføres et unikt belegg som reduserer påvirkningen av UV-lys til et minimum. På den måten bevares lystransmisjonen og glansen lenger. Lysgjennomtrengeligheten opprettholdes i mange år, og plasten gulner ikke like fort.

  • Lysgjennomtrengelighet på 85 %
  • Temperaturområde -40–+130 oC.

Et bredt sortiment av lysinnslippløsninger for ethvert behov

For å oppfylle ulike funksjonelle og estetiske behov tilbyr vi mange supplerende lysløsninger til våre stålhaller, deriblant perforerte plater, takvinduer, takmøneløsninger og røykluker.

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!