Search
Forespørsel om stålhall
  • Building components for roofs and walls | BORGA

Byggtilbehør for fagfolk

Borga er mer enn komplette stålhaller til ulike bruksområder. Vi har også et bredt sortiment av plater, byggelementer og byggtilbehør. De fleste produktene produseres av Borga. Resten er nøye utvalgt fra anerkjente leverandører.

Vi i Borga liker å bygge, uansett om det dreier seg om en komplett stålhall eller bare en del av et bygg. Borgas sortiment består av alle viktige produkter som inngår i oppføringen av en ny stålhall, men inneholder også det som trengs for å pusse opp tak og vegger på et eksisterende bygg. Gjennom å produsere våre egne hovedprodukter kan vi garantere god tilgjengelighet og høy kvalitet. Alle kjøpte produkter er valgt for å fungere optimalt med Borgas byggesystem.

Byggtilbehør og komponenter av høy kvalitet

Produktene i Borgas sortiment kjennetegnes av høy kvalitet, lang levetid og stor fleksibilitet. For oss er det viktig å levere holdbare produkter som tilfører hvert byggeprosjekt en klar merverdi. Noen ganger ligger fokuset på funksjon, andre ganger på det man kan ta og se på. Oftest ligger fokuset på flere ting. Borgas byggekomponenter oppfyller de fleste behov og leveres i alle slags former og farger. Moderne, klassisk, praktisk eller praktfullt – alt er mulig.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...