Borga
Search

Borga lanserer et miljøvennlig fargesystem med forbedret korrosjonsmotstand og utvidet garanti

 • Borga| new eco-friendly paint system

For alle som vil bygge en holdbar stålhall finnes det nå ennå flere grunner til å velge Borga som leverandør.

Våren 2020 oppgraderer Borga sitt produktutvalg og begynner å male sine stålrammer med et mer motstandsdyktig og mer miljøvennlig fargesystem.

Produktfordeler

 • Forbedret bestandighet
 • Miljøvennlig
 • Forlenget garanti

Borgas nye polyurea-fargesystem er utviklet i samarbeid med Hempel®, en av de ledende leveranørene av overflatebehandling til industrien.

«Våre kunder etterlyste en miljøvennlig maling med økt beskyttelse i korrosive omgivelser. Fordi Borga i lang tid har benyttet produkter fra Hempel® til våre stålrammer, falt det seg naturlig å samarbeide om utviklingen av en ny miljøvennlig maling spesielt for Borga” forteller Darek Grzelinski, direktør ved Borgas produksjonsanlegg i Polen.

Det nye fargesystemet har flere fordeler sammenlignet med andre systemer. Først og fremst er det eksepsjonelt slitesterkt og har en meget ripebestandig overflate. Dette innebærer et redusert behov for utbedringer og dermed en raskere montering.

Miljøaspektet ved Borgas nye fargesystem oppstår i produksjonen som frigjør vesentlig færre flyktige organiske forbindelser enn tradisjonelle polyuretan-fargesystemer. Med andre ord kan en stålhall fra Borga bidra til å gjøre din bedrift mer bærekraftig.

Forbedret korrosivitetsmotstand – forlenget levetid

Yttersjiktet har en meget høy finish og gir langvarig beskyttelse i middels- til høykorrosive omgivelser. Dets korrosivitets-motstand er vesentlig høyere enn belegg av epoxy og innebærer at Borgas stålrammer kommer med konkurransedyktig C3M-beskyttelse som standard.

Under eksepsjonelt etsende forhold oppnås høyere korrosjonsbestandighet med en eller to ytterligere lag. Tresjikts-løsningen resulterer i beskyttelse mot C5M-omgivelser, hvilket utgjør en bedre ytelse enn et sinkbelegg!

Utvidet produktgaranti

Foruten holdbarhets- og miljøaspektene vil våre kunder motta en 5-års produktgaranti uten ekstra kostnad.

NYHETER FRA BORGA

Nyhet 2020-07-10

Borga ønsker deg en riktig god ferietid!

Vi er her for deg i hele sommer, så ikke nøl med å ta kontakt.   Kontakt oss

Nyhet 2020-04-13

Premiere for ny høyprofilsplate TR 136 fra Borga

Nå lanserer Borga den nye høyprofilsplaten TR 136. Platen er optimal for nordiske forhold og produseres i Skara i Sverige, akkurat som Borgas øvrige stålplateprofiler. -Med TR 136 har Borga et komplett produktsortiment av egenproduserte plateprofiler og beslag, og dermed et godt tilbud til snekkere, stålbyggere og entreprenører i hele Norge, sier Borga Stålbyggs Salgssjef […]

Nyhet 2020-03-16

Vi ønsker Thomas Hustoft velkommen till Borga.

I begynnelsen av mars begynte Thomas sin ansettelse som prosjektselger med fokus på både bygningskomponenter og haller. Han har lang erfaring i bransjen ettersom han har vært ansatt i Lindab i Norge i 22 år. Vi ønsker Thomas velkommen.

Nyhet 2019-09-16

Årets siste NM runde i rally nærmer seg der Borga er synlig!

Rally Hedemarken kjøres i år lørdag 21. September der man deltar med en ny bil. Det er på kjente, krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken som rally går av stapeln der fører Rune Nilsen og kartleser Truls Solberg kjøre dagens løp. Dette er også siste løp i Norgesmesterskapet (NM), hvor Norgesmestere i de forskjellige NM […]

Nyhet 2019-06-26

Nå er vi på plass i våre nye lokaler

Vi har nå flyttet til Rasmus Solbergs vei 2 i Ski, rett ved Servi og skadeverkstedet til Andresen Bil. Vi vokser raskt, og våre gamle lokaler sentralt i Ski ble etter hvert for små – fra 1. Juni er vi 6 ansatte, og vi skal ansette minst 2 til i løpet av året.  

Vis nyhetsarkiv
 •  

 • Rune Nilsen | BORGA NO

  Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

  Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

  OPPGI INFORMASJONEN DIN HER

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!