Borga
Search

Historiens første Norwegian Horse Festival er gjennomført

  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival

NHF ble avviklet i perioden 21.-24- februar ved Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette ble et vellykket arrangement , og mange besøkende har lagt turen innom disse dagene for å se/delta på forskjellige clinics, og for å besøke leverandører med stands i messeområdet. Og for å se konkurransene selvfølgelig!
Et imponerende antall ryttere har konkurrert, og det har vært mange gode prestasjoner underveis. Festivalen er en norsk utgave av tradisjonsrike svenske konkurranser og messer som for eksempel Gothenburg Horse Show og Falsterbo Horse Show.

Borga på messe
Borga deltok på messen med egen stand for å tilby inspirasjon og veiledning til de som måtte være interessert eller har planer om å bygge ridehall eller stall. Mange tok seg tid til å diskutere egne prosjekter, og for å få tilbud på bygging av Borgas velkjente stallbygg og ridehaller. Både Rune, Cathy og Harald var på plass for å hjelpe kundene og for å dele av egne erfaringer fra tidligere byggeprosjekter.

Kontakt oss
Dersom du ønsker at noen fra Borga Stålbygg skal ta kontakt med deg, er det bare å sende oss en melding, en epost, eller ved å ringe en av våre selgere.

Rune Nilsen | BORGA
Harald Hansen
Daglig leder/MD
tel. 91 62 50 25
[email protected]
Rune Nilsen
Operativ salgssjef
tel. 
90 51 00 28
[email protected]

 

Nyhet 2020-05-15

Borga lanserer et miljøvennlig fargesystem med forbedret korrosjonsmotstand og utvidet garanti

For alle som vil bygge en holdbar stålhall finnes det nå ennå flere grunner til å velge Borga som leverandør. Våren 2020 oppgraderer Borga sitt produktutvalg og begynner å male sine stålrammer med et mer motstandsdyktig og mer miljøvennlig fargesystem. Produktfordeler Forbedret bestandighet Miljøvennlig Forlenget garanti Borgas nye polyurea-fargesystem er utviklet i samarbeid med Hempel®, […]

Nyhet 2020-04-13

Premiere for ny høyprofilsplate TR 136 fra Borga

Nå lanserer Borga den nye høyprofilsplaten TR 136. Platen er optimal for nordiske forhold og produseres i Skara i Sverige, akkurat som Borgas øvrige stålplateprofiler. -Med TR 136 har Borga et komplett produktsortiment av egenproduserte plateprofiler og beslag, og dermed et godt tilbud til snekkere, stålbyggere og entreprenører i hele Norge, sier Borga Stålbyggs Salgssjef […]

Nyhet 2020-03-16

Vi ønsker Thomas Hustoft velkommen till Borga.

I begynnelsen av mars begynte Thomas sin ansettelse som prosjektselger med fokus på både bygningskomponenter og haller. Han har lang erfaring i bransjen ettersom han har vært ansatt i Lindab i Norge i 22 år. Vi ønsker Thomas velkommen.

Nyhet 2019-09-16

Årets siste NM runde i rally nærmer seg der Borga er synlig!

Rally Hedemarken kjøres i år lørdag 21. September der man deltar med en ny bil. Det er på kjente, krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken som rally går av stapeln der fører Rune Nilsen og kartleser Truls Solberg kjøre dagens løp. Dette er også siste løp i Norgesmesterskapet (NM), hvor Norgesmestere i de forskjellige NM […]

Nyhet 2019-06-26

Nå er vi på plass i våre nye lokaler

Vi har nå flyttet til Rasmus Solbergs vei 2 i Ski, rett ved Servi og skadeverkstedet til Andresen Bil. Vi vokser raskt, og våre gamle lokaler sentralt i Ski ble etter hvert for små – fra 1. Juni er vi 6 ansatte, og vi skal ansette minst 2 til i løpet av året.  

Vis nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!