Borga
Search

Nyt kontrakt på levering av Storviks nye bygg

Borga har inngått kontrakt på levering av Storviks nye bygg på Baustein næringsområde i Mosjøen

– Beslutningen om at Storvik ønsker en sterk tilstedeværelse på Helgeland, med en fast lokasjon i Mosjøen, ble fattet tidligere i år. Dette er en stor dag for Storvik og de ansatte i Mosjøen.
Det sier konsernleder i Storvik Gruppen; Stein Kjartan Vik, som gleder seg over de mulighetene et eget industribygg i Mosjøen vil gi.

I konkurranse med lokale aktører i Mosjøen var det sunndalsbedriften Jon L. Sæter som vant anbudskonkurransen og leverte det beste tilbudet for oppføring av nytt industribygg på Baustein Næringsområde i Mosjøen. Jon L. Sæter har tidligere oppført et liknende bygg for Storvik på Sunndalsøra.

Vi er avhengige av en god leverandør på bygningsmasse for at vi skal kunne utvikle bedriften og fortsette vår vekst også andre steder i Norge, sier styreleder Nils Sande.

Nytt bygg med verksted, kontor og lager
«Vi er veldig fornøyde med at vi ble valgt som leverandør til Jon L Sæter AS. Dette er et betydelig prosjekt for Borga Stålbygg AS sier Salgssjef hos Borga, Rune Nilsen. «Vi har stor ekspertise innenfor dette området, at kunder returnerer viser at det arbeidet vi gjør fra prosjektering, konstruksjon og dokumentasjon til ferdig montert bygg er betydningsfullt for oss», avslutter Rune Nilsen.

Det nye bygget overleveres innen utgangen av juni 2020 og får en grunnflate på 45 x 18 meter til verksted, kontorer og lager.

Borga står for gode løsninger, høy kvalitet og leveransesiskkerhet Borga Stålbygg | Rune Nilsen salgssjef

Daglig leder Vidar Sæter hos Jon L Sæter AS er godt fornøyd med samarbeidet med Borga. «Borga ble valgt som leverandør på bakgrunn av de gode løsningene de presenterte. Konkurransedyktige priser sammen med høy kvalitet og leveringsdyktighet, dette er viktige faktorer for oss i et så stort prosjekt», sier Vidar Sæter.

Ved eventuelle spørsmål, vennligst ta kontakt med:
Rune Nilsen – Salgssjef Borga Stålbygg AS, Tel: 90 51 00 28, E-post: rune.nilsen@borga.no

Nyhet 2019-12-13

Våre åpningstider i julen.

Vi takker alle kunder og forretningsforbindelser for året vi nå legger bak oss, og ser fram til mange positive opplevelser også i 2020. Vi holder kontoret stengt mellom jul og nyttår. Ha en riktig god jul!

Nyhet 2019-09-16

Årets siste NM runde i rally nærmer seg der Borga er synlig!

Rally Hedemarken kjøres i år lørdag 21. September der man deltar med en ny bil. Det er på kjente, krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken som rally går av stapeln der fører Rune Nilsen og kartleser Truls Solberg kjøre dagens løp. Dette er også siste løp i Norgesmesterskapet (NM), hvor Norgesmestere i de forskjellige NM […]

Nyhet 2019-06-26

Nå er vi på plass i våre nye lokaler

Vi har nå flyttet til Rasmus Solbergs vei 2 i Ski, rett ved Servi og skadeverkstedet til Andresen Bil. Vi vokser raskt, og våre gamle lokaler sentralt i Ski ble etter hvert for små – fra 1. Juni er vi 6 ansatte, og vi skal ansette minst 2 til i løpet av året.  

Nyhet 2019-02-25

Historiens første Norwegian Horse Festival er gjennomført

NHF ble avviklet i perioden 21.-24- februar ved Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette ble et vellykket arrangement , og mange besøkende har lagt turen innom disse dagene for å se/delta på forskjellige clinics, og for å besøke leverandører med stands i messeområdet. Og for å se konkurransene selvfølgelig! Et imponerende antall ryttere har konkurrert, og […]

Nyhet 2019-01-21

Se etter Borga under NM-Rally 2019

Borga er synlige under årets NM-Rally med den gule bilen nedenfor. I helgens løp kom bilen, med fører Rune Nilsen og kartleser Truls Solberg, på en solid 4.plass i klasse 11 og nr 33 totalt. Vi gratulerer og ser frem til mange flere fine plasseringer under sesongen! Neste NM-løp er på Rally Hadeland 02.02.19

Vis nyhetsarkiv
Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!