Borga
Search

Rune Nilsen ansatt som operativ salgssjef i Borga Stålbygg

  • Borga Stålbygg | Rune Nilsen salgssjef

Tidlig i høst styrket Borga Stålbygg sin organisasjon med en operativ salgssjef på stålhaller og byggkomponenter ved å ansette en særdeles aktiv selger.

Rune kommer til Borga fra Lindab, hvor han de siste 7 år har hatt ansvar for salg av stålhaller og byggkomponenter som stålrammer, sandwichpaneler, høyprofilsplater mm.
Med sin lange og brede erfaring knyttet til salg av byggtekniske løsninger vil Rune utvilsomt styrke teamet i Borga Stålbygg, sier daglig leder Harald Hansen i en kommentar.
Ansettelsen er viktig for Borga-teamets samlede kompetanse og gjennomslagskraft i markedet, og er en sentral del av Borgas nysatsing i Norge.
Borgas ambisjonsnivå er høyt, og den nye salgssjefen får et spesielt ansvar for å øke salget i Norge de nærmeste årene.
Borga har etablert seg med kontor i Ski, men Rune vil i stor utstrekning besøke kunder over hele landet. Vil du komme i kontakt med Rune ringer du 69 67 60 28 eller 90 51 00 28.

Nyhet 2020-05-15

Borga lanserer et miljøvennlig fargesystem med forbedret korrosjonsmotstand og utvidet garanti

For alle som vil bygge en holdbar stålhall finnes det nå ennå flere grunner til å velge Borga som leverandør. Våren 2020 oppgraderer Borga sitt produktutvalg og begynner å male sine stålrammer med et mer motstandsdyktig og mer miljøvennlig fargesystem. Produktfordeler Forbedret bestandighet Miljøvennlig Forlenget garanti Borgas nye polyurea-fargesystem er utviklet i samarbeid med Hempel®, […]

Nyhet 2020-04-13

Premiere for ny høyprofilsplate TR 136 fra Borga

Nå lanserer Borga den nye høyprofilsplaten TR 136. Platen er optimal for nordiske forhold og produseres i Skara i Sverige, akkurat som Borgas øvrige stålplateprofiler. -Med TR 136 har Borga et komplett produktsortiment av egenproduserte plateprofiler og beslag, og dermed et godt tilbud til snekkere, stålbyggere og entreprenører i hele Norge, sier Borga Stålbyggs Salgssjef […]

Nyhet 2020-03-16

Vi ønsker Thomas Hustoft velkommen till Borga.

I begynnelsen av mars begynte Thomas sin ansettelse som prosjektselger med fokus på både bygningskomponenter og haller. Han har lang erfaring i bransjen ettersom han har vært ansatt i Lindab i Norge i 22 år. Vi ønsker Thomas velkommen.

Nyhet 2019-09-16

Årets siste NM runde i rally nærmer seg der Borga er synlig!

Rally Hedemarken kjøres i år lørdag 21. September der man deltar med en ny bil. Det er på kjente, krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken som rally går av stapeln der fører Rune Nilsen og kartleser Truls Solberg kjøre dagens løp. Dette er også siste løp i Norgesmesterskapet (NM), hvor Norgesmestere i de forskjellige NM […]

Nyhet 2019-06-26

Nå er vi på plass i våre nye lokaler

Vi har nå flyttet til Rasmus Solbergs vei 2 i Ski, rett ved Servi og skadeverkstedet til Andresen Bil. Vi vokser raskt, og våre gamle lokaler sentralt i Ski ble etter hvert for små – fra 1. Juni er vi 6 ansatte, og vi skal ansette minst 2 til i løpet av året.  

Vis nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!