Borga
Search

Vi ønsker Thomas Hustoft velkommen till Borga.

  • 2020 03 Ny Säljare Thomas H | BORGA NO

I begynnelsen av mars begynte Thomas sin ansettelse som prosjektselger med fokus på både bygningskomponenter og haller.

Han har lang erfaring i bransjen ettersom han har vært ansatt i Lindab i Norge i 22 år.

Vi ønsker Thomas velkommen.

Nyhet 2020-04-02

Vi ønsker alle en riktig fin påske!

I påskeuken holder vi åpent mandag til onsdag og vi er på plass igjen tirsdag, den 14. april. Vi ønsker alle en riktig fin påske!

Nyhet 2019-12-13

Våre åpningstider i julen.

Vi takker alle kunder og forretningsforbindelser for året vi nå legger bak oss, og ser fram til mange positive opplevelser også i 2020. Vi holder kontoret stengt mellom jul og nyttår. Ha en riktig god jul!

Nyhet 2019-11-29

Nyt kontrakt på levering av Storviks nye bygg

Borga har inngått kontrakt på levering av Storviks nye bygg på Baustein næringsområde i Mosjøen – Beslutningen om at Storvik ønsker en sterk tilstedeværelse på Helgeland, med en fast lokasjon i Mosjøen, ble fattet tidligere i år. Dette er en stor dag for Storvik og de ansatte i Mosjøen. Det sier konsernleder i Storvik Gruppen; […]

Nyhet 2019-09-16

Årets siste NM runde i rally nærmer seg der Borga er synlig!

Rally Hedemarken kjøres i år lørdag 21. September der man deltar med en ny bil. Det er på kjente, krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken som rally går av stapeln der fører Rune Nilsen og kartleser Truls Solberg kjøre dagens løp. Dette er også siste løp i Norgesmesterskapet (NM), hvor Norgesmestere i de forskjellige NM […]

Nyhet 2019-06-26

Nå er vi på plass i våre nye lokaler

Vi har nå flyttet til Rasmus Solbergs vei 2 i Ski, rett ved Servi og skadeverkstedet til Andresen Bil. Vi vokser raskt, og våre gamle lokaler sentralt i Ski ble etter hvert for små – fra 1. Juni er vi 6 ansatte, og vi skal ansette minst 2 til i løpet av året.  

Vis nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!