Borga
Search

Spennende stilling som Operativ Salgsleder

Operativ Salgsleder

Om stillingen
Som vår nye salgsansvarlige vil du inneha en sentral rolle i å skape vekst for selskapet i det norske markedet. I samarbeid med daglig leder vil du bidra til utviklingen av den videre salgsstrategien, utarbeide markedsplaner og stå ansvarlig for gjennomføring av aktiviteter ut mot kundene. Planmessighet kombinert med høyt aktivitetsnivå vil være nøkkelen for å avdekke behov og muligheter i markedet.

Arbeids- og ansvarsområder

 • Bidra til strategiutvikling og planlegging av salgs-og markedsarbeid
 • Aktivt og selvstendig bearbeide prioriterte markeder og kunde
 • Proaktivt overvåke og utnytte muligheter i markedet
 • Iverksetting og evaluering av markedstiltak
 • Planlegge og delta på ulike messer og andre kunde- og markedsaktiviteter
 • Sammen med prosjektleder sikre leveranser av inngåtte kontrakter

Vi ser etter deg som har utdannelse innen byggfag, helst på høyskolenivå, og som kan vise til solid salgserfaring med gode resultater fra kapitalvaresalg. Erfaring med prosjektkoordinering-/ledelse er fordelaktig, gjerne innenfor ett eller flere av våre markedssegmenter. Andre vil beskrive deg som ambisiøs, utholdende og lojal mot egne og felles planer. Du trives med å ta ansvar og beslutninger, og vet at det fordres hardt arbeid for å oppnå suksess. Lange salgsprosesser krever stayerevne og evne til å ta tak i nye muligheter i markedet.

Du vil få en meget sentral og selvstendig rolle i å bidra til den videre veksten i Norge. Du vil jobbe i et internasjonalt selskap med sterkt fokus på innovasjon, kvalitet, leveringssikkerhet og fornøyde kunder. Dette sikrer også at du alltid vil få den støtte og hjelp som behøves i arbeidet. Det er gode personlige utviklingsmuligheter, både i den norske organisasjonen og gjennom deltagelse i nordiske og andre europeiske fora.

Hvis du ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926.
Registrer din CV under ”søk her” så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Borga Stålbygg

søk tjenesten her

Siden etableringen av Borga i 1973 har Borga utviklet et komplett byggekonsept for stålhaller, der kjernen i forretningsidéen er kostnadseffektiv produksjon av egne kvalitetsprodukter og kontroll med hele verdikjeden. Borga bygger stålhaller for en rekke formål, som f. eks. forretningsbygg, lagerbygg, ridehaller, maskinhaller og idrettshaller. Konsernet har et moderne produksjonsanlegg i Polen, mens prosjektering, prosjektledelse og plateproduksjon ligger ved hovedkontoret i Skara i Sverige.
Selskapet ekspanderer nå i flere europeiske land for å realisere visjonen om å bli Europas største hallbygger. I dag omsetter konsernet for ca 400 Millioner SEK årlig (2016). Borga Stålbygg AS er et heleid norsk datterselskap av Borga Gruppen AB, og har ansvar for et stadig økende salg av haller i Norge.

 • borga_building_components_top4

  På utkikk etter tak- eller veggplater?

  Borga har mer enn 40 års erfaring med produksjon av tak- og veggplater. Vi er rett og slett eksperter på stålplater og vet hvilken kvalitet som kreves for å konstruere holdbare vegger og tak.

  VÅRE PLATEPROFILER

 • Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

  Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

  OPPGI INFORMASJONEN DIN HER

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...