Borga
Search

Utrusta din nya ridhusmanege med en kvalitativ och säker ridsarg

Våre kompletteringsprodukter for ridehaller er konstruert for å tåle røffe forhold i landbruks- og ridehallmiljøer. Og selvfølgelig følger vi Svenska Ridsportförbundets anbefalinger.borga_steel_buildings_riding_board_insert2

Ridehussarg

Sargen bygges på stedet av løsvirke av ubehandlet, dobbelfaset panel, som tåler både spark og eventuelle påkjøringer. Sviller mot bakken gjør sargen stabil. Åpningene tilpasses etter ridehallens porter og etter ønskemål. Byggedybde 300 mm og høyde 1700 mm.

 

Leksands ridhus sarg_1

 Hallbelysning

Velg mellom to moderne belysningsarmaturer: standard og energibesparende LED. Armaturene monteres på line som løper langsmed hallens innertak og leveres med lyskilder og installasjon. Belysningen kan slås på i seksjoner. I Borgas komplette løsning inngår installasjon av strømskap med jordfeilbryter, inkludert 230 V-uttak og sikringer.

Bestilleren sørger selv for inngående kabel dimensjonert for 25 A, koblet til en av gavlene i ridehallen. Den elektriske installasjonen håndteres av en autorisert partner.

borga_steel_buildings_sport_riding_lighting1borga_steel_buildings_sport_riding_lighting2

 

 

 

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!