Borga
Search
  • Chicken stable
  • Chicken stable
  • Chicken stable
  • Chicken stable
  • Chicken stable

Markedets nye kyllinghaller

Kyllinghaller av ekstra høy kvalitet gir friskere kyllinger og bedre vekst. En god hall kjennetegnes av at det er lyst der, at hallen er lett å holde ren, at den har god ventilasjon og at den skal holde riktig temperatur både vinter og sommer.

Chicken stable, slide 4 | BORGABorgas haller for fjørfehold oppfyller alt dette og er dessuten meget konkurransedyktig i pris. I tillegg er Borgas fjørfehaller med reisverk av stål både holdbare og enkle å vedlikeholde, noe som gir god økonomi på lang sikt. Dette er rett og slett bygninger som gir deg en sikker, prisgunstig og gjennomtenkt løsning både byggteknisk, funksjonelt og estetisk.

Unik og moderne teknisk løsning

Vår unike standardløsning for kyllinghaller har et stålreisverk som ikke reduserer det innvendige arealet. Det, sammen med innvendige sandwichpaneler, gir en helt plan løsning for vegger og tak. En plan overflat uten bærende elementer er nødvendig om man skal oppfylle gjeldende hygienekrav. Sandwichpanelet kan belegges med PVC for enda bedre funksjonalitet. Mønet kan fås med et stort lysinnslipp, og takkonstruksjonen er klargjort for installasjon av hengende belysnings- og fôringsløsninger.

Taket er belagt med Borgas profilerte takplate med kondensbeskyttende membran, som forhindrer kondensering av damp. Bygningen er naturlig ventilert med luftinntak i gavler og sidevegger og mekanisk avtrekksventilasjon i mønet. Takutspringskledningen består av perforerte metallplater som tillater ventilering av området mellom inner- og yttertak. Fasaden kles med sandwichpaneler, noe som gir hallen et moderne og stilrent utseende. En drifts- og administrasjonsbygning kan føres opp i tilknytning til den ene langsiden.

Noen av fordelene:

  • Økonomisk og holdbar løsning
  • Tilpasset moderne fjørfehold
  • En unik, teknisk løsning
  • Stilren og funksjonell formgivning

Egenskaper – kyllinghall:

Reisverk – Rammetype Örebro
– Unik rammekonstruksjon med rette pilarer som muliggjør plane veggflater.
Isolering – Sandwichpaneler i vegg og tak, montert fra innsiden for å gi interiørvegger som er vanntette og lette å rengjøre.
Løsninger – Møne av transparent glassfiberplast og innertak av kanalplast-paneler gir godt innslipp av naturlig lys.
– Takkonstruksjonen er klargjort for installering av hengende belysningsarmatur og fôringsstasjoner.
– Takplate med kondensbeskyttende membran forhindrer kondens mellom inner- og yttertak (kaldloft).
– Luftinntaket integreres i takutspringet, og mekaniske avtrekksventiler langs mønet gir ekstra ventilering av kaldloftet.
– Veggelement av betong

Kom trygt i havn med en totalentreprise

Oppføring av haller for dyrehold omfatter som regel omfattende grunn- og gulvarbeider samt ulike typer installasjoner, og derfor kan det føles trygt å ha en partner som påtar seg ansvaret for hele prosjektet fra begynnelse til slutt. Vi i Borga tilbyr totalentrepriser gjennom vårt datterselskap, Bygglant, som har spesialisert seg på landbruksbygg.

KONTAKT BYGGLANT!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...