Borga
Search

Arkiv: sidebar-posts

Haller for hestesport

Haller for hestesport!


Borga er den ledende ridehallbyggeren i Sverige og har hundrevis av fornøyde kunder og masse referansebygg av ulike typer å vise fram – alt fra det helt enkle til luksuriøse og påkostede løsninger.

les mer her!

personopplysninger

Håndtering av personopplysninger

Først og fremst: Det er kjempemoro at du ønsker å søke jobb hos Borga!

For at vi skal kunne behandle din søknad har vi behov for å lagre dine personopplysninger. Dette omfatter dine kontaktopplysninger, samt dine personlige opplysninger som du skriver i brev til oss, søknader, CV og andre vedlegg til din søknad. Borga Plåt AB er Behandlingsansvarlig for disse opplysningene.

Det er i utgangspunktet kun dedikert personale som har tilgang til opplysningene, men dette kan også innbefatte eksterne rekrutteringskonsulenter som er leid inn for å hjelpe oss med evaluerings- og utvalgsprosessen.

Vi kommer til å lagre dine opplysninger også en tid etter at rekrutteringsprosessen er avsluttet. Dette med tanke på et eventuelt fremtidig rekrutteringsbehov. Om du ikke vil at vi lagrer disse opplysningene etter at den aktuelle rekrutteringsprosessen er avsluttet, kan du ta kontakt med oss på adressen nedenfor for å få opplysningene slettet.

Du har rett til å få tilsendt opplysningene vi registrerer på deg for å kunne korrigere disse om de ikke skulle være korrekte. Under visse forutsetninger kan du få dine personopplysninger slettet, eller begrense bruken av disse. Du har under visse forutsetninger også rett til å komme med innvendinger mot lagring og bruk av personopplysningene dine, og til å få disse overført i et digitalt format til bruk i et annet register hos en annen Behandlingsansvarlig.

Om du har spørsmål eller krav til behandlingen av dine personopplysninger gitt i din søknad, kan du når som helst kontakte oss via epost til harald.hansen@borga.no.

Vil du vite mer om dine rettigheter, eller komme i kontakt med Datatilsynet i Norge for mer informasjon og eventuell innlevering av klage, kan du henvende deg til www.datatilsynet.no. Alternativt kan du henvende deg via hjemmesiden www.datainspektionen.se om du ønsker det.

Søylefundament

borga_building_components_foundations_1216

Innovativt søylefundament

Borgas unike søylefundament er konstruert for å tåle last fra store og små bygg og samtidig fungere som opplegg for kantbjelker og veggelementer.

Les mer!

Plateprofiler

borga_building_components_top4

På utkikk etter tak- eller veggplater?

Borga har mer enn 40 års erfaring med produksjon av tak- og veggplater. Vi er rett og slett eksperter på stålplater og vet hvilken kvalitet som kreves for å konstruere holdbare vegger og tak.

VÅRE PLATEPROFILER

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...