Borga
Search
  • Hall builders in an international hall construction group | BORGA

Sveriges nye hallbyggerkonsern

Borga er et hallbyggerkonsern med røtter i Skaraborg i Sverige. Konsernet har utstrakt forretningsvirksomhet i store deler av Europa. Vi er eksperter på stålhaller og byggeplater. Så lenge vi finnes på markedet vil det alltid være enkelt å kjøpe og bygge moderne stålhaller.

borga_about_map_europe_450x450pxHelt siden starten i 1973 har Borga forandret på oppfatningen av hva en stålhall kan være. I 2014 kjøpte vi opp totalentreprenøren Bygglant og skapte med det Sveriges nye hallbyggerkonsern. Vårt totaltilbud er helt unikt. Vi er en internasjonal aktør og en av de ledende leverandørene av prefabrikkerte stålhaller.

Vi produserer alle nøkkelkomponenter selv, vi har egne monteringsteam og vi jobber i henhold til et egenutviklet byggesystem. Dessuten tar vi et totalansvar for byggeprosessen og har total kontroll over hele byggekjeden. Denne forretningsmodellen gjør Borga til markedets mest komplette hallbygger. Om det er skreddersydd eller standardisert spiller ingen rolle for oss. Vårt forretningskonsept garanterer kvalitetskontroll, prisstabilitet og leveringssikkerhet.

Et hjerte av stål

Egenproduserte produkter er kjernen i Borgas forretningsidé og vi produserer og monterer komponenter til stålhaller, taksystemer og veggkledning. Vi selger, monterer og markedsfører også kompletterende byggtilbehør for tak og vegger. Våre reisverk, plateprofiler, lettbjelker, beslag og betongsøyler produseres flere steder i Europa. I dag har Borga produksjonsanlegg i Sverige, Polen, Litauen og Romania og salgsavdelinger i ti land. Hovedkontoret og utviklingsavdelingen ligger i Skara i Sverige.

Borga omsetter for 350 MSEK og har til sammen 250 konsernansatte.

Konsernet ledes av eier og konsernsjef Peder Dagsánth.

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...