Search
Forespørsel om stålhall
  • Hall builders in an international hall construction group | BORGA

Et komplett hallbyggerkonsern/ Bygg uten bekymringer

Borga Group - Map with all countries | BORGABorga er et hallbyggerkonsern med røtter i Skaraborg i Sverige. Konsernet har utstrakt forretningsvirksomhet i store deler av Europa. Vi er eksperter på stålhaller, stålplater og sandwichbygg. Så lenge vi finnes på markedet vil det alltid være enkelt å kjøpe og bygge en moderne stålhall.

Det som startet i det små i 1973 på den vesle gården Borga, har i dag blitt et hallbyggerkonsern med forretningsvirksomhet i store deler av Europa. Borga Stålbygg AS er en del av Borga-konsernet.
I 2013 åpnet vi kontor i Ski i Norge, og vårt ambisiøse mål er å tilby markedets mest kostnadseffektive byggesystem og bransjens smidigste byggeprosess. Vi produserer alle nøkkelkomponenter selv, vi har egne monteringsteam, og vi jobber etter Borgas egenutviklede byggesystem. Slik kan Borga tilby en unik totalløsning, enten det er snakk om en skreddersydd stålhall eller en billigere standardisert hall. Denne forretningsmodellen gjør Borga Stålbygg til en effektiv leverandør, og det eneste kontaktpunktet du trenger. Enkelt, praktisk og helt uten bekymringer.
Våre stålhaller leveres som komplette, monteringsklare byggesett, eller som ferdig oppsatte bygg. Ingen sveising eller tilskjæring er nødvendige på byggeplassen. Oppføring av bygget gjøres av eksperter. Borgas kompetente og erfarne montører leverer alltid et sluttresultat av høy håndverksmessig kvalitet. Takket være vår komplette byggesystem kan vi påta oss ansvar for kvaliteten på både bygg og byggeprosess. Vi gir derfor hele 10 års garanti på byggeplatene som brukes i våre stålhaller.

Hjerte for stål
Egenproduserte produkter er kjernen i Borgas forretningsidé. Vi selger, monterer og markedsfører haller og komponenter som tak- og veggkledning, regnvannssystemer, taksikring m.m. Borgas produkter og byggetilbehør for tak og vegger, samt spesialtilpassede prefabrikkerte betongfundamenter, produseres i Europa. I dag har vi produksjonsanlegg i Sverige, Polen og Litauen, samt salgsavdelinger i tolv land. Hovedkontoret og utviklingsavdelingen ligger i Skara i Sverige. Det er tilsammen 250 ansatte i Borga-konsernet.

  • Rune Nilsen | BORGA

    Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

    Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

    OPPGI INFORMASJONEN DIN HER

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...