Search
Forespørsel om stålhall
  • Vårt byggesystem | BORGA

Byggsystemet er rammen i vår totalløsning

Vi overlater ingenting til tilfeldighetene i vårt byggesystem for prefabrikkerte stålhaller. Det kan du stole på, uansett type byggeprosjekt. Hver eneste del av byggesystemet er rasjonelt, fleksibelt og moderne. 

Takket være vårt komplette byggesystem kan vi påta oss et vidtrekkende ansvar for kvaliteten på bygningene våre, og det gjør oss annerledes enn de fleste andre hallbyggere. Det er derfor vi kan gi hele 10 års garanti på platene som brukes i våre stålhaller. Med vårt system forenkles hele byggeprosessen og samtidig har vi store muligheter for å skreddersy hver enkelt hall.

Systemet består primært av egenutviklede og -konstruerte byggeelementer og løsninger. Utviklingen og produksjonen er både basert på innovasjonskraft og rasjonell tenkning. Vi stiller like høye krav til delene som vi selv produserer, som til delene vi kjøper inn. Det gir oss en kvalitetssikret og effektiv produksjonskjede, fra skrue til reisverk.

Borgas fleksible byggesystem gjør det mulig å skreddersy hver stålhall ned til den minste detalj. I andre enden av spektrumet kan systemet brukes med standarddeler og ferdige mål. For oss spiller det ingen rolle om du vil ha en isolert, unikt utformet industrihall eller en liten, uisolert garasje. Borgas kvalitetssystem gjør det mulig å bygge stålhaller til alle tenkelige bruksområder.

Monteres av eksperter på stålplater

Stålhallene våre leveres i komplette, monteringsklare byggesett. Ingen sveising eller tilskjæring er nødvendig på byggeplassen. I tillegg har alle rammer og bjelker ferdigstansede hull, noe som garanterer at hallen kan monteres raskt, sikkert og på den måten våre ingeniører har planlagt det.

De dyktige og erfarne montørene våre passer på at byggesettet forvandles til et bygg du kan være stolt av. Deres kompetanse og grundighet gjør at du kan være trygg på at sluttresultatet blir av høy håndverksmessig kvalitet. For vi må være ærlige nok til å si at det faktisk ikke er alle hallbyggere som er eksperter på platearbeid!

  • Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

    Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

    oppgi informationen
    din her

  •  

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...