Search
Forespørsel om stålhall

Hos oss er alle hjørnesteiner

Våre medarbeidere og deres kunnskap er avgjørende for Borgas fremgang. Med basis i denne innsikten har vi en uttalt og tydelig målsetning innen personalutvikling. Vårt mål er å være en attraktiv arbeidsgiver innenfor alle våre kompetanseområder.

spontan søknad
Hos oss blir du en del av helheten | BORGA

Å arbeide i Borga innebærer å bidra til en helhet.

Hos oss er du alltid tett på samtlige trinn i vår forretningsprosess: salg, prosjektering, produksjon, planlegging og leveranse.

Som spesialist bidrar du med viktig nøkkelkompetanse innen ditt spesifikke spesialfelt. Som ledd i en prosess bidrar du til stadig forbedring og økt kvalitet gjennom lagspill og tett samarbeid. Og ikke minst, som del av vår arbeidsplass bidrar du til vår unike trivsel og fellesskap.

Vi er en arbeidsplass med tempo, både operativt og med tanke på utvikling. Forandring er det eneste som er konstant.

Vi har höga ambitioner | BORGA

Vi har høye ambisjoner som arbeidsgivere

Borga er et selskap som befinner seg midt i overgangen fra den lille bedriften til den store. Vi vet at vi konkurrerer med giganter innen industri, bygg og konsulenttjenester om den samme verdifulle kompetansen. Vår ambisjon er derfor å yte alt som du som medarbeider kan forvente deg av en moderne, etablert arbeidsgiver.

Det vi tilbyr, som kan være vanskelig å få hos store bedrifter, er varierende arbeidsoppgaver og en uslåelig nærhet til det ferdige produktet. Hos oss er du ingen liten bit av puslespillet – hos oss er alle hjørnesteiner!

Hos oss är alla hörnstenar | BORGA

Vår bedriftskultur gjør oss sterk

Borga er en arbeidsplass som preges av viljen til å vokse, ikke bare for omsetningens skyld men fordi vi virkelig tror på det vi gjør og vil at våre fordeler skal komme flere kunder til nytte. Vår målsetting om problemfri bygging preger derfor både inn- og utsiden av vår bedrift!

Borgas bedriftskultur preges av frihet under ansvar. Hos oss finnes ingen stempelklokker, men derimot tydelige målsetninger og rutiner. Våre prosesser er vel dokumentert og utvikles kontinuerlig. Våre verdier er utarbeidet av våre medarbeidere og setter fingerem på vår kultur og vår DNA:

  • Løsningsorientert – Vi ser kundens faktiske behov, funksjonelle som estetiske.
  • Hjelpsom – Vi støtter både hverandre og kunden for å oppnå en enklere hverdag.
  • Fremover – Vi strever alltid etter smartere og mer effektive arbeidsmetoder.

Vi søker nå etter medarbeidere til følgende stillinger

Ledige Stillinger

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...