Borga
Search
 • Är du en lagspelare och vill du jobba på Borga? | BORGA

Jobbe for Borga

Borgas framgang kan vi takke våre kreative og kompetente medarbeidere for. Utvikling av smarte løsninger og merverdi for kundene våre skjer i et lagspill som forutsetter dyktige og målrettede medspillere.

Borgas bedriftskultur bygger på en løsningsorientert arbeidsmetode. Vi hjelper hverandre, setter kunden i sentrum og bygger for framtiden. Borga er en arbeidsplass hvor man legger vekt på å finne en god balanse mellom arbeid og fritid.

Åpen søknad

Har vi ingen ledige stillinger, kan du likevel sende oss et brev for å fortelle litt om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Vær oppmerksom på at vi utelukkende tar imot åpne søknader i brevs form.

Søknaden skal sendes til: Borga Stålbygg A/S, Rasmus Solbergs vei 2, 1400 Ski, Norge

 • Håndtering av personopplysninger

  Først og fremst: Det er kjempemoro at du ønsker å søke jobb hos Borga!

  For at vi skal kunne behandle din søknad har vi behov for å lagre dine personopplysninger. Dette omfatter dine kontaktopplysninger, samt dine personlige opplysninger som du skriver i brev til oss, søknader, CV og andre vedlegg til din søknad. Borga Plåt AB er Behandlingsansvarlig for disse opplysningene.

  Det er i utgangspunktet kun dedikert personale som har tilgang til opplysningene, men dette kan også innbefatte eksterne rekrutteringskonsulenter som er leid inn for å hjelpe oss med evaluerings- og utvalgsprosessen.

  Vi kommer til å lagre dine opplysninger også en tid etter at rekrutteringsprosessen er avsluttet. Dette med tanke på et eventuelt fremtidig rekrutteringsbehov. Om du ikke vil at vi lagrer disse opplysningene etter at den aktuelle rekrutteringsprosessen er avsluttet, kan du ta kontakt med oss på adressen nedenfor for å få opplysningene slettet.

  Du har rett til å få tilsendt opplysningene vi registrerer på deg for å kunne korrigere disse om de ikke skulle være korrekte. Under visse forutsetninger kan du få dine personopplysninger slettet, eller begrense bruken av disse. Du har under visse forutsetninger også rett til å komme med innvendinger mot lagring og bruk av personopplysningene dine, og til å få disse overført i et digitalt format til bruk i et annet register hos en annen Behandlingsansvarlig.

  Om du har spørsmål eller krav til behandlingen av dine personopplysninger gitt i din søknad, kan du når som helst kontakte oss via epost til harald.hansen@borga.no.

  Vil du vite mer om dine rettigheter, eller komme i kontakt med Datatilsynet i Norge for mer informasjon og eventuell innlevering av klage, kan du henvende deg til www.datatilsynet.no. Alternativt kan du henvende deg via hjemmesiden www.datainspektionen.se om du ønsker det.

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!