Search
Forespørsel om stålhall

LOGISTIKKHALLER TIL LAGER- OG TRANSPORTFORMÅL

Som hallbyggerfirma må vi ha kunnskap om hvordan man skaper et smartlager eller en effektiv distribusjonssentral av en velfungerende logistikkhall. Med oss får du en pålitelig partner som tilbyr effektive og økonomisk løsninger til både store og små logistikkbygg.

Kontakt en av våre rådgivere

VI SER OG FORSTÅR DINE BEHOV

Borga forstår hvor viktig det er å ha en velfungerende logistikkhall, enten den skal brukes som smartlager eller effektiv omlastingssentral. Logistikken er ofte navet i en velfungerende virksomhet.

Ved å bygge en logistikkhall som er skreddersydd til din virksomhets forutsetninger, krav og situasjon, kan du sørge for at logistikken blir effektiv og bærekraftig.

Vi vet hvor viktig det er at logistikkhallen er tilpasset virksomheten. Vi er selv et internasjonalt foretak som sender tunggods til byggeplasser over store deler av Europa, og vi vet hvor mye en riktig optimert industrihall har å si.

PÅLITELIGE OG EFFEKTIVE LOGISTIKKHALLER

Enten du primært driver med produksjon, oppbevaring eller distribusjon av varer, har du helt sikkert behov tilknyttet logistikk. Med oss får du en byggepartner med kunnskap på alle disse områdene.

Vi ordner det du trenger. Borga har lang erfaring med bygging av logistikkhaller, lagerbygg, distribusjonssentraler og kontorer. Med utgangspunkt i behovene til virksomheten din, utformer vi sammen en løsning som er optimal for deg, både økonomisk og funksjonelt. 

Det spiller ingen rolle om bygningen skal brukes til lagring eller distribusjon av varer, en tilpasset logistikkhall fra Borga gir deg en bekymringsløs logistikkløsning! Vi bygger logistikkhaller i de fleste størrelser og har kunder i mange forskjellige bransjer. Vi har vært markedet i 45 år. Derfor kan du være trygg på at vi er en partner du kan stole på, og at vårt fleksible byggesystem og vår løsningsorienterte bedriftskultur gir deg logistikkhallen du trenger. 

EFFEKTIVISER LOGISTIKKEN MED EN GODT PLANLAGT LOGISTIKKHALL

Hva som er effektiv logistikk, avhenger ofte av virksomheten. Derfor utfører vi alltid en grundig behovsanalyse først, slik at vi kan optimere logistikkhallen på riktig måte. Det kan være snakk om krav til innvendige flater for å få plass til stallage og maksimere antall lagerflater, å håndtere belastningen av varer og maskiner samt behovet for porter og dokkingløsninger.

At det legges til rette for god logistikk inne i og utenfor bygget er også viktig. Vi er vant til å jobbe med flere samarbeidspartnere når vi skal realisere helhetsløsninger for kundene våre.

Rune Nilsen
Hei! Ta kontakt, så hjelper vi deg med alle spørsmål du har om hall- og byggtilbehør.

VI BYGGER ULIKE TYPER LOGISTIKKHALLER

I en logistikkhall er det ofte et krav om store, åpne flater med god takhøyde, uavhengig av hallens størrelse. Bredden i Borgas byggesystem gjør dette mulig. Vi leverer ulike typer logistikkhaller som konstrueres basert på kostnadseffektive og moderne tekniske løsninger. Dermed får du en logistikkhall som tåler tidens tann.

 • Mindre lagerhaller for alle behov
 • Lagerhaller og lagerbygninger med større spennvidder
 • Logistikksenter for håndtering av stor vareflyt
 • Kontorbygg med kontorer og lager
 • Båtlager for bekymringsløs båtoppbevaring
Kontakt en rådgiver

OVERBYGNING I DELT ENTREPRISE ELLER HELHETSLØSNING I FORM AV TOTALENTREPRISE

Med oss som leverandør kan du velge om du vil ha en delt entreprise, hvor vi leverer overbygningen, eller om du vil at vi skal levere en komplett løsning i form av en totalentreprise som inkluderer grunnarbeid, såle, overbygning, installasjoner med mer.

Uansett lover vi at vår del av industrihall-byggeprosjektet vil bli gjennomført så effektivt og bekymringsløst som mulig. Vår systematiserte arbeidsmetode i kombinasjon med vårt unike byggesystem og egenproduserte materialer gir godt samarbeid, noe som igjen gir et sluttresultat av høy kvalitet og fornøyde kunder.

DETTE ER INKLUDERT NÅR DU VELGER Å BYGGE EN LOGISTIKKHALL MED BORGA

Uansett om leveransen fra oss er en utførelsesentreprise eller en totalentreprise, får du en logistikkhall som er konstruert, produsert og bygget i henhold til Borgas veletablerte kvalitetsprinsipper. 

En hall fra Borga er alltid konstruert med vårt byggesystem og våre produkter. I tillegg tilbyr vi mange forskjellige tilvalgsløsninger og tjenester som gjør at logistikkhallen og entrepriseprosjektet skreddersys i samsvar med dine ønsker og behovene til virksomheten din.

Borga kan sikre din virksomhet en bekymringsløs hallbyggeprosess ved å tilby følgende:

 • Praktiske tilvalgstjenester for utførelsesentreprise
 • Nøkkelferdige totalentrepriser
 • Vårt unike byggesystem
 • Smarte tilvalgsløsninger til logistikkhallen din

ISO 9001-KVALITETSSIKREDE BYGGEPROSJEKTER

Med unntak av de store byggentreprenørene finnes det ikke mange som har kompetansen og ressursene som kreves for å kunne håndtere kravene om dokumentasjon og kvalitetssikring i større byggeprosjekter.Vi i Borga har det. Det gjør oss til en unik leverandør på markedet og en god hallbyggepartner.

Borga har interne ressurser og et velfungerende kvalitetssystem som styrer prosjektvirksomheten. Dessuten jobber vi systematisk for å sørge for at Borgas arbeidsplasser er trygge for alle.

 • Kvalitetsstyringssystem iht. ISO 9001:2015
 • System for arbeidsmiljøledelse og KMA
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...