Search
Forespørsel om stålhall

ALLSIDIGE FORRETNINGSBYGG TIL NÆRING OG KONTOR

For å lykkes i forretningslivet er det avgjørende at man kan ha fullt fokus på virksomheten sin hver eneste dag. Det gjelder ikke minst for næringsvirksomheter, hvor hver time teller. Vi lager moderne forretningsbygg for praktisk talt alle typer nærings- og tjenestevirksomhet.

Kontakt en av våre rådgivere
Rune Nilsen
Hei! Ta kontakt, så hjelper vi deg med alle spørsmål du har om hall- og byggtilbehør.

MED VÅRE STANDARDHALLER FOR FORRETNINGSBYGG GÅR BYGGINGEN RASKT

Næringsvirksomhet er noe vi i Borga forstår oss på, og vi har lang erfaring i å bygge forretningsbygg. Det betyr at prosessen går raskt, både på papiret og i praksis.

Vi har alltid som ambisjon å styrke forretningsvirksomheten din og sørge for trivsel hos dine kunder og medarbeidere.

Med vårt standardiserte byggesystem kan du få et helt unikt forretningsbygg, der fargevalg, materialer og tilvalgsløsninger er skreddersydd i henhold til din bedriftsprofil.

I tillegg er det enkelt å bygge med Borga! Takket være vår smidige byggeprosess kan du fokusere på virksomheten din mens byggeprosessen går sin gang.

Vårt byggesystem

NØKKELFERDIG OG SKREDDERSYDD FORRETNINGSBYGG MED TOTALENTREPRISE

Vi leverer komplette løsninger som inkluderer grunnarbeid, såle, bygg, installasjoner og innredning. Når bygget er besikteget og godkjent, er det bare å flytte inn i de nye lokalene og fortsette virksomheten etter kun et lite avbrudd. Vi har løsningen for dine ønsker. Vi tar alltid utgangspunkt i dine behov, og sammen med deg utarbeider vi en løsning som er optimal for din virksomhet.

Vi har en unik tilnærming når det gjelder å avlaste deg gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig bygg.

Et av områdene hvor vi utmerker oss, er vår interne kompetanse innen tegning og prosjektering av prosjektunderlaget. Vi bistår dessuten våre kunder i myndighetskontakt og tar ansvaret for å koordinere alle underleverandører.

Med oss blir byggherreansvaret helt enkelt lettere å bære.

VI BYGGER MANGE SLAGS FORRETNINGSLOKALER

Vi i Borga bygger mange ulike typer stålhaller, deriblant forretningsbygg. Vårt egenutviklede byggesystem for stålhaller gjør at vi kan være fleksible og oppfylle kravene og ønskene du har for ditt nye forretningslokale. For deg som kunde innebærer det at du får en uslåelig enkel prosess, og at du kan skreddersy forretningsbygget ditt.

Ganske enkelt den aller beste tekniske løsningen for det aktuelle bruksområdet!

Noen eksempler på forretningslokalene vi i Borga bygger:

MK Bussresor valde Borga | BORGA

Mikael, MK Bussresor

«Vi ville bygge helt nytt og samtidig samlokalisere bussgarasjen med kontoret som før lå nede i byen, noe som kunne være upraktisk. Jeg hadde noen ideer om hvordan jeg ville ha det, og sammen med Borga fant jeg fram til en modell og løsning som passet til våre behov.«

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...