Search
Forespørsel om stålhall

HALLER FOR HESTESPORT

Vi i Borga forstår oss på hestesport, og det er nok derfor ridehallene våre har blitt så populære. Vi er kjent for våre gjennomtenkte ridehaller og staller, og vi vet at kun det beste er godt nok når det handler om ridning og oppstalling.

Kontakt en av våre salgsrådgivere innen ridehaller
Rune Nilsen
Opplev vår smidige byggeprosess for ridehall og stall. Jeg er ekspert på bygging av ridehaller og kan gi deg gode råd og svar på alt du lurer på, enten det gjelder det tekniske, byggeprosessen eller annet i forbindelse med byggeplanene dine.

For oss er pålitelige haller for hestesport et must

Borga kommer fra det området i Sverige med størst tetthet av hester. Her er de fleste innbyggerne interessert i enten ridning eller trav, og mange eier i tillegg hest selv eller trener andres hester. Det å bygge pålitelige haller for hestesport er derfor et absolutt krav.

Vi kan vise til mer enn 45 års erfaring, hundrevis av fornøyde kunder og en mengde referansebygg av ulike typer – her finner du alt fra det helt enkle til luksuriøse og påkostede løsninger. Vi gir våre kunder mange tilpasningsmuligheter. Dermed får du og hestene dine alltid det du ønsker og trenger.

Med Borga får du en bekymringsløs byggeprosess. Våre løsningsorienterte selgere og prosjektledere veileder deg fra idé til et ferdig bygg som er tilpasset dine ønsker.

Bygg uten bekymringer med Borga

Vanlige halltyper innen hestesport

Ridehaller og hestestaller

Behov og ønsker tilknyttet funksjon og utseende varierer gjerne avhengig av hvilken disiplin innen hestesport man driver med, i hvilket omfang man driver og hvor i landet man bor.

I årenes løp har vi virkeliggjort mange ridehalldrømmer, og vi har lagt ut noen av dem på referansesiden vår.

Se våre ridehall- og stallreferanser

Våre anlegg for hestevirksomhet

Velg anleggstype tilpasset dine behov

Rune Nilsen
Lurer du på hva vi kan bidra med når du skal investere i en ridehall? Vi kan bistå med gode råd og svar på alt du lurer på, enten det gjelder det tekniske, byggeprosessen eller annet i forbindelse med byggeplanene dine.

Bygg en ridehall som passer inn på gårdstunet

Mange ønsker en ridehall som passer sammen med de øvrige gårdsbygningene. Derfor fører vi et stort fargeutvalg til vegg og tak av forskjellige materialer.

Innvendig i hallen kan du velge å ha en annen farge på reisverket som et spennende designelement.

Les mer i fargebrosjyren

Borgas byggeprosess gir en kostnadeffektiv bygging av ridehallen din

Vi har kontroll på hele byggekjeden. Derfor kan vi garantere deg riktig kvalitet til en pris som holder helt til mål, og gi deg en enkel og problemfri byggeprosess.

Borgas oversiktlige byggeprosess i sju trinn inkluderer alt fra spesifikasjon, konstruksjon, produksjon og montering til sluttbefaring av bygg, og den stiller høye krav til oss som produsent og entreprenør. Siden vi har kontroll over hele kjeden kan vi tilby en byggeprosess som er enkel og håndterbar for deg som kunde og byggherre.

Se filmen om hvordan det er å bygge en stålhall sammen med Borga, så forstår du!

Se filmen om byggeprosessen vår

Hesteanlegg – en guide

Vi jobber på tvers av landegrensene. Her har Svenska Ridsportförbundet forsøkt å samle alle spørsmål som den som skal drive anlegget, bør ta stilling til før byggingen starter. En slik forhåndsgjennomgang kan spare deg for mange penger og problemer.
Langsiktig planlegging er nøkkelen til et velfungerende anlegg og en veldrevet virksomhet, enten vi snakker om rideskole-, trenings- eller konkurranseanlegg.

2020 Svenska Ridsportsförbundet Guide Hesteanlegg

Møt oss på messer og eventer

En viktig del av jobben vår går ut på å møte eksisterende og potensielt nye kunder på messer og eventer.

Benytt anledningen til å slå av en prat med våre hyggelige salgsrådgivere og få tips og råd før byggingen starter.

Håper vi ses på messene våre!
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...