Borga
Search
  • Borga

Landbrukshaller

Borga kommer fra landsbygden og har begge bena trygt plantet på jorden. På den ene siden baserer vi oss på vår lange erfaring fra bygging av landbrukshaller til lager, verksted, dyrehold og skogsbruk, på den andre siden baserer vi vår virksomhet på godt, gammeldags bondevett.

Vi startet med å bygge landbrukshaller

Borga har bygd skreddersydde landbrukshaller til alle gårdsformål i mer enn 40 år. Vårt hjerte finner du i Skara, midt i Västgötaslättens fruktbare landskap. Vi kommer fra en bygd med sterk entreprenørsånd. Her har mange framgangsrike entreprenørforetak blitt etablert tuftet på grunntanken «ingenting er så bra at det ikke kan gjøres bedre». Våre røtter på landsbygden gjør at vi forstår omgivelsene våre og menneskene som bruker naturen. Her betyr et håndtrykk noe, og vi som innovatører vet hva som kreves av en moderne landbrukshall for bærekraftig husdyrhold og trygg oppbevaring av maskiner og annet.

SEND EN FORESPØRSEL!

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!