Search
Forespørsel om stålhall

Tekniske løsninger for alle behov

Vårt byggesystem er basert på lang og praktisk erfaring med konstruksjon av stålhaller, og en dyp forståelse for de funksjonelle og estetiske krav som stilles til moderne lokaler.

Hvert bygg har spesifikke krav avhengig av bruksområde, ønsket utseende og størrelse, innvendige mål, lokalisering, miljø-, energi- og brannkrav, m.m. Derfor er det viktig at vi som hallbygger har gjennomtenkte tekniske løsninger som beskriver hvordan de ulike funksjonelle og estetiske kravene skal innfris. Det resulterer i en rask og smidig prosess helt fra salg og frem mot prosjektering, produksjon og montering.

Hos Borga utvikler vi tekniske løsninger som en del av vårt unike byggesystem Borga Standard. Vår interne utviklingsavdeling består av kyndige konstruktører og produksjonsspesialister. Borga Standard utvikles kontinuerlig og i overensstemmelse med myndighetenes krav til byggebransjen.

Fordi våre tekniske løsninger optimaliseres i henhold til vår egen produksjonsprosess kan vi utforme et system som møter markedets krav, samtidig som det garanterer høy kvalitet og konkurransedyktige priser, alt i overenstemmelse med vårt kundeløfte om å bygge uten bekymringer.

Eksempler på noen av Borgas tekniske løsninger

 

Uisolert konstruksjon med stålplater

Den klassiske konstruksjonen for uisolerte ride- og lagerhaller med takvinkel fra 7 grader. Tradisjonell konstruksjon med sveiset stålramme med bølget liv, veggrigler og takåser av galvaniserte lettbjelkeprofiler, og et ytre lag av profilerte stålplater. Kondensbeskyttelse på takplatens underside.

Isolert hall med tradisjonell konstruksjon: plate-isolasjon-plate

Den klassiske isolerte lagerhallen med takvinkel fra 7 grader. En tradisjonell, isolert konstruksjon med sveiset stålramme med bølget liv, veggrigler og takåser av galvaniserte lettbjelkeprofiler, diffusjonssperre, isolasjon, vindmembran og et ytre lag av profilerte stålplater.

Isolert hall med bærende høyprofil og stålplater ytterst

En moderne, isolert konstruksjonsløsning for takvinkel fra 7 grader. Sveiset stålramme med bølget liv, vegger av sandwichpanel, tak av bærende høyprofilplater, undertak, diffusjonssperre, isolasjon av steinull og celleplast (EPS), avstivende isolasjon og et ytre lag av profilerte stålplater.

Isolert hall med bærende høyprofil og sveiset takmembran

En moderne konstruksjonsløsning for haller med lav takvinkel opp til 7 grader. Sveiset stålramme med bølget liv, vegger av sandwichpanel, tak av bærende høyprofilplater, diffusjonssperre, isolasjon av steinull, avstivende isolasjon og et ytre lag av sveiset Bitumen-membran.

Isolert hall med sandwichpaneler og parapettak

En konstruksjonsløsning for haller med lav takvinkel og parapettak. Stålramme, vegg av sandwichpanel, takkonstruksjon av bærende høyprofil, undertak, diffusjonssperre, isolasjon av steinull og celleplast (EPS), avstivende isolasjon og et ytre lag av sveiset Bitumen-membran. Innebygd regnvannssystem.

Isolert hall med fagverk og bærende høyprofil

En moderne, isolert konstruksjon for haller med stor spennvidde og takvinkel over 7 grader. Fagverksramme med rette søyler, vegg av sandwichpanel, tak av bærende høyprofilplater, undertak, diffusjonssperre, isolasjon av steinull og celleplast/ EPS, avstivende isolasjon og et ytre lag av stålplater.

  • Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

    Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

    oppgi informationen
    din her

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...