Borga
Search
  • Industrial buildings, Workshops and Warehouses | BORGA
  • Industrial buildings, Workshops and Warehouses | BORGA

Industribygg som tåler sammenligning

Borga forstår produksjonsindustrien og hvilke krav som stilles til moderne industribygg i ulike sektorer. Borga er tross alt selv en industribedrift. Vi bygger skreddersydde industrihaller til produksjonsselskaper, verksteder, lager og mye mer.

Industribygg fra en industri til en annen

Siden Borga selv er en produksjonsbedrift, kan vi trygt si at vi forstår deg og din virksomhet. Vår lange erfaring kombinert med vår daglige virksomhet, gjør at vi kan bygge rasjonelle og holdbare industribygg av høy kvalitet. Når du velger å bygge et industribygg sammen med Borga, får du en stålhall som styrker din daglige drift, din økonomi og ditt varemerke.

Rammene og stålprofilene til våre industrihaller produseres ved våre egne, EN-sertifiserte produksjonsanlegg. Som produksjonsbedrift tar vi kvalitetsarbeidet på alvor, det er jo tross alt kvalitetshaller vi bygger. Og det tror vi er betryggende for deg som setter kvalitet høyt.

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!