Search
Forespørsel om stålhall

Legg til en plassbygd høykvalitets ridevant når du bygger din ridehall

Legg til en plassbygd høykvalitets ridevant når du bygger din ridehall med Borga. Vi tilbyr en komplett og trygg løsning som er kraftig nok til å stå imot både spark fra hesten og eventuelle påkjøringer.

Borgas ridevant er nøye utformet i samsvar med bransjens anbefalinger for å utgjøre en sikker løsning for ridesport med hester i alle størrelser. Ridevanten er 1,7 m høy i standardutførelsen, og går ned under ridehallens bunn slik at hestene ikke kan trampe inn under den.

Vanten bygges på plass med trevirke av ubehandlet, dobbelfaset panel. Sviller mot bakken gjør vanten stabil. Åpninger tilpasses etter ridehallens porter, og etter ønskemål. Det er også mulig å bygge inn oppbevaringsplass, eksempelvis for bommer, med adkomst gjennom innfelte luker i vanten.

Borga ridhussarg

Tre viktige grunner for å ha en ridevant rundt banen

Hovedgrunnen til å ha en ridevant er at det tvinger hesten bort fra ridehallens vegger. Vantens vinkel gjør at ridning langs banens kanter blir sikrere for rytteren da risikoen for alvorlige klemskader reduseres betraktelig. Samtidig reduseres faren for at hesten støter mot byggets konstruksjonsdeler. Dessuten minimeres slitasjen på rammekonstruksjonens yttersjikt, da denne beskyttes fra sprut og smuss som ofte sparkes opp fra hestens hover.

Fordeler med Borgas ridevant:

 • Én leverandør for både bygning og vant, mindre koordinasjon
 • Rammekonstruksjon som forberedes for montasje av vant allerede fra fabrikken
 • Installeres av erfarne ridehallbyggere
 • Konstruert i samsvar med bransjens anbefalinger

Tips!

Gi beskjed allerede når du ber om tilbud, så tar vi hensyn til både ridevant og dine krav til banens areal når vi beregner størrelsen på din ridehall!

 • Haller for hestesport!


  Borga er den ledende ridehallbyggeren i Sverige og har hundrevis av fornøyde kunder og masse referansebygg av ulike typer å vise fram – alt fra det helt enkle til luksuriøse og påkostede løsninger.

  les mer her!

 • Rune Nilsen | BORGA

  Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

  Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

  OPPGI INFORMASJONEN DIN HER

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...