Search
Forespørsel om stålhall

MASKINHALLER – VI BYGGER MASKINHALLER I STÅL AV HØYESTE KVALITET

Bygg en skreddersydd maskinhall til gårdsbruket ditt, komplett med alle funksjonene du trenger. Med Borga kan du tilpasse alt fra lager til verksted og personalrom. Takket være egen produksjon kan vi gi deg en maskinhall av stål og plater som holder i mange år framover. Når du velger Borga, får du også muligheten til å tilpasse hallens utseende, slik at den passer inn på gården din.

Kontakt en av våre rådgivere
Borga kan utforma, projektera och bygga | BORGA

Gode grunner til at du bør velge Borga

Det er ikke alle som kan bygge maskinhaller av høy kvalitet, selv om mange sier at de kan det. Med Borga får du en partner som har full kontroll underveis, og som gir deg et kvalitetssikret bygg.

Borga kan utforma, projektera och bygga | BORGA

Med oss får du full kontroll på hele kjeden

Vår pakke består nemlig både av prosjektering, produksjon og montering. I og med at vi håndterer alle trinnene fram til ferdig maskinhall selv, har vi større oversikt over ledetider og hvordan komponenter fungerer.

Borga kan montera och bygga | BORGA

Våre erfarne montører har fått grundig opplæring

Våre erfarne og dyktige montører er viden kjent for sin håndverkskompetanse. Med Borga er alt fra ingeniørarbeid til praktisk gjennomføring av høyeste kvalitet.

Maskinhallar | BORGA

En hall som passer inn på gården din

Du får ikke bare en stålhall som er eksepsjonelt funksjonell, men også en maskinhall for landbruket i samme stil som resten av gårdsmiljøet. En vakker og stilmessig samstemt maskinhall hever helhetsinntrykket på gården og styrker omdømmet ditt.

Rune Nilsen
Jeg er ekspert på hallbygging og kan gi deg gode råd og svar på alt du lurer på, enten det gjelder det tekniske, byggeprosessen eller annet i forbindelse med byggeplanene dine.

Byggeprosessen som gjør det lett å bygge maskinhaller for landbruket

Prosessen fra idé til ferdig bygg omfatter mange forskjellige tillatelser, ansvarsforhold og regler. Med Borga kan du velge om du vil håndtere alt det praktiske selv, eller om du vil overlate det hele til et av våre erfarne team.

Råbygg – delt entreprise

Vi tilbyr et nedskalert alternativ, hvor vi leverer et råbygg i en delt entreprise. Det går i prinsippet ut på at vi leverer maskinhallen som et byggesett og monterer den på et egnet underlag som du har klargjort.

Smidig underentreprise

En maskinhall tilpasset dine ønsker og gårdsdrift

Totalentreprise – få bekymringsløs bygging med Borga.

Ønsker du maksimal avlastning, anbefaler vi at du velger en totalentreprise. Da håndterer vi hele prosjektet og gir deg en nøkkelferdig hall.

Vi skreddersyr maskinhallen i henhold til dine spesifikke ønsker og din gårdsdrift. Vi bistår deg gjerne med å utarbeide tegninger for maskinhallen i forbindelse med forhåndsgodkjenninger. Har du allerede utarbeidet en plan, kan vi naturligvis jobbe videre med den.

Vårt byggesystem

Fra tegning til nøkkelferdig maskinhall med Borgas totalentreprise

Velger du vår totalentrepriseløsning, får du en nøkkelferdig maskinhall for landbruket uten å måtte håndtere noe av det praktiske selv – vi tar oss av hele prosjektet for deg.

Totalentreprisen inkluderer blant annet at vi står for alt av grunnarbeid, støping av gulv og bygging og ferdigstillelse av hele maskinhallen og gjør den klar til bruk.

Vi skreddersyr maskinhallen i henhold til dine ønsker, slik at den tilpasses din gårdsdrift og gårdens øvrige bygninger. Du får maksimal avlastning og en byggeprosess som forstyrrer arbeidet ditt så lite som mulig.

Vi borger for hallens kvalitet

Noen av våre tekniske løsninger er spesielt verdt å nevne, deriblant vårt gjennomtenkte sokkelfundamentsystem.

Alle betongsokler dimensjoneres individuelt, slik at det ikke er nødvendig med ytterligere støping på stedet. Kantbjelkene (som kan leveres i isolert utførelse), plasseres på utsiden av sokkelen på en måte som gir en glatt og jevn flate langs hele veggen. De fungerer også utmerket som form for støping av gulv.

Våre tekniske løsninger

Gjennomtenkte løsninger – maskinhaller med plater og stål av høy kvalitet

Med oss får du også høykvalitetsplater til maskinhallens tak og vegger, som vi selv produserer – og lettbjelker av stål som er uimottakelige for fukt og råte.

Vi leverer skyveporter med styreskinner som er like lange som portbladene. Dermed trenger du ikke å bekymre deg over porter som slår og er vanskelige å betjene.

Kvalitetsplater fra egen produksjon

Noen fordeler:

 • Alltid 0,6 mm takplate
 • Stålramme dimensjonert iht. gjeldende kvalitetsstandard
 • Individuelt dimensjonerte sokler som ikke krever støping på stedet
 • Kantbjelker med jevn utside
 • Skyveporter med styreskinner i full lengde
 • Et stort utvalg av vinduer og tilbehør
 • En maskinhall av 100 % resirkulerbart stål
 • Vi produserer selv høykvalitetsplatene vi bygger maskinhallen din med

Maskinhaller med alle funksjoner for gårdsdrift

En maskinhall for landbruket kan ha mange forskjellige bruksområder. En og samme bygning kan romme et isolert kornlager samt verksted, garasje, kontor og vaskehall som er isolert og oppvarmet. Bruksområdene og kombinasjonsmulighetene er praktisk talt uendelige. Med oss får du en kompetent partner som passer på at ingenting blir glemt. Borga har sine røtter på landsbygda og har bygd hundrevis av maskinhaller for bønder gjennom snart 50 år. Det er definitivt ingen overdrivelse å si at vi vet nøyaktig hvilke krav og behov som gjelder for slike haller, som ofte kan ha flere bruksområder i løpet av et år. Vårt egenutviklede, prefabrikkerte byggesystem betyr ikke at vi er mindre fleksible. Tvert imot har vi trolig et av markedets mest tilpasningsbare systemer, så med oss får du akkurat den formgivningen og de funksjonene du ønsker deg. Og enten det er en liten eller stor maskinhall du skal bygge, får du den samme solide og stabile stål- og platekonstruksjonen.

Forespørsel maskinhall
Agro | BORGA

Lager- og oppbevaringshall

Når vi bygger din maskinhall, kan vi skreddersy den til lager og oppbevaring av mer enn bare maskiner. To eksempler her er korn og verktøy. Sammen kan vi kartlegge hvilke lagerbehov du har, og utarbeide en tegning med riktige dimensjoner, som gir deg en mer fleksibel lagring på gården i mange år framover.

Agra | BORGA

Maskinhall med kontor

Vi er vant til å lage bygninger som både skal fungere som maskinhall og personalrom eller kontorer, og som inkluderer ting som toalett- og matlagingsfasiliteter. Det stilles naturlig nok andre krav til personalrom enn til lokaler for oppbevaring av maskiner. Dette kan vi ta høyde for blant annet ved å isolere hele eller deler av maskinhallen. Vi har også lang erfaring i å skape hyggelige innendørsmiljøer ved hjelp av lysinnslipp.

Agro | BORGA

Garasje og verksted

Kost på deg en godt dimensjonert garasje og/eller et verksted i maskinhallen. Her kan du oppbevare og beskytte biler, maskiner og andre kjøretøy mot vær og vind, og i tillegg beskytte maskinene mot fugler og annen ytre påvirkning. Du kan også isolere verkstedet for å skape behagelige arbeidsforhold.

Typiske egenskaper – maskinhaller:

Reisverk – Rammetype Skara eller Brno
Tak- og veggkonstruksjon – Oftest uisolert, men kan fås helt eller delvis isolert for bruk som verksted eller garasjedel
– Takplate med kondensbeskyttelse DropStop
– Mekaniske avtrekksvifter Turbovent langs mønet
Takvinkel – 7 til 30°
Løsninger – Fasade av stålplater eller tre
Søylefundament og installasjon av kantbjelker
– Veggelement av betong som sokkel
– Horisontale lysinnslipp av transparent glassfiberplast
Skyveporter med inntil 10 meters bredde
– Dekorative mønevinduer

Kvalitetsmaskinhaller til gode priser

Hvor mye det koster å bygge en maskinhall, avhenger helt av hvordan hallen utformes. Men uansett om du skal bygge en enklere, uisolert maskinhall til en lavere pris eller en mer avansert og isolert maskinhall, får du den samme høye kvaliteten på plater og stål.

Du kan påvirke sluttprisen ved å velge mellom delt entreprise, totalentreprise, Q&E-byggesett eller materialpakke.

 • Å velge delt entreprise betyr at du er byggherre på prosjektet. Da leverer og monterer vi kun maskinhallbyggesettet med stålreisverk og plater til tak og vegger. Prosjektkostnaden blir da lavere, men forutsetningen er at du har ressurser til å ta deg av grunnarbeidet før sokkelstøpingen.
 • I en totalentreprise utfører vi alt arbeidet og leverer en nøkkelferdig maskinhall til deg. Dette er i utgangspunktet et dyrere alternativ, men det kan fortsatt være kostnadsbesparende sammenlignet med å skulle bygge maskinhallen med egne ressurser.
 • Ved kjøp av et Quick & Easy-byggesett leveres halldelene med forhåndsstansede hull, noe som gjør at hallmonteringen blir både tidseffektiv og enkel. Denne halltypen fås kun i utvalgte dimensjoner og forutsetter at du har ressurser til å bygge hallen selv.
 • Er du bygger, leverer vi materialsett til maskinhallen til kunden din, med stålreisverk og plater til tak og vegger. Dette innebærer en lavere pris og forutsetter at du har ressurser til å bygge maskinhallen selv.

I og med at vi skreddersyr maskinhallen basert på våre kunders behov, opererer vi ikke med prislister for maskinhallene våre. Ta kontakt med ansvarlig selger for din region for å få et prisestimat på hallen du ønsker å bygge.

Borga som underentreprenør

Råbygg og delt entreprise passer for deg som kan og har tid til å lede prosjektet selv og ta på deg rollen som byggherre.

Dette alternativet innebærer at vi fungerer som underentreprenør for deg, og vi utfører verken grunnarbeidet eller støping av sålen. Du kjøper maskinhallen som en materialpakke med reisverk i stål og vegger og tak av plater, som du selv monterer på sokler.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...