Borga
Search
  • Trouble-free building of steel buildings | BORGA

Bygg uten bekymringer

Borga står for enkelhet. Hos oss er det enkelt å velge, kjøpe og bygge en stålhall. Selve byggeprosessen er smidig, og sluttresultatet blir akkurat slik du har sett det for deg. Enkelt, bekymringsfritt og holdbart på én gang.

Borgas kunder forventer alltid prisgunstige og funksjonelle bygninger. De ønsker seg også en partner som er kunnskapsrik og engasjert, og som er lett å samarbeide med. Alt dette er en selvfølge for oss, så vi passer alltid på å overoppfylle våre kunders forventninger. Vi har egen produksjon, eget byggesystem og egne monteringsteam. Derfor kan vi tilby en unik totalløsning.

Forenkle og finpusse

Helt siden 1973 har Borga forandret bransjens syn på hvordan man bygger moderne stålhaller. Alt har sitt utgangspunkt i vårt ønske om å forenkle byggeprosessen og finpusse måten vi bygger på, fra produksjon av hallen til vårt møte med kunden. Kort fortalt betyr det at du får en stålhall som oppfyller det vi lover, solid håndverkskompetanse og en partner som virkelig lytter til det du har å si. Det enkle ved vårt konsept blir spesielt tydelig når vi avlaster våre kunder ved å ta på oss rollen som hovedentreprenør.

Nøkkelen ligger i detaljene

Borgas totalkonsept innebærer at du slipper fordyrende mellomledd og samtidig får en løsningsorientert partner som har full kontroll over hele prosessen, fra råmaterialer til sluttbefaring. Vi er til for alle som har lang erfaring med byggeprosjekter, men også dem som aldri har bygd noe før. Borga er uansett det eneste kontaktpunktet du trenger, uavhengig av hvordan stålhallen din skal se ut og fungere. Praktisk og helt uten bekymringer.

Läs mer om våra olika hallar:

Bekymmersfri byggnation betyder…

  • …tydlig prissättning utan dolda kostnader
  • …leverans som sker på överenskommen tid
  • …kvalitet i både produkt och byggnation

Vi förenklar och förädlar vårt sätt att bygga kontinuerligt, från produktion till det mänskliga mötet. Med oss får du en byggnad som håller vad den lovar, gediget hantverkskunnande och en leverantör som lyssnar på vad du har att säga.

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!