Borga
Search

En byggeprosess i fem enkle trinn

Borga har total kontroll over hele byggekjeden. Det gjør at vi kan garantere riktig kvalitet på stålhallen, til en riktig pris. I tillegg får du en bygning som står ferdig til avtalt tid. Full kontroll i vår ende, uvurderlig trygghet i din.
1. Korrekte spesifikasjoner

En stålhall fra Borga konstrueres alltid basert på dine behov, ønsker og krav. Våre dyktige selgere hjelper deg å kartlegge alle disse faktorene og tar byggeprosjektet videre til neste nivå.

2. Smidig prosjektering

Når behovene er kartlagt, kan den detaljerte planleggingen starte. Borgas erfarne prosjektledere og ingeniører utarbeider alle nødvendige byggetegninger.

3. Moderne produksjon

Alle bærende komponenter, takplater og veggkledninger til byggesystemet vårt, produseres ved Borgas egne fabrikker. Reisverkene produseres i Polen i vårt moderne, robotiserte anlegg.

4. Egne monteringsteam

En monteringssjef fra Sverige og et kompetent monteringsteam fra Polen setter opp hallen din og kvalitetssikrer hver detalj. Siden monteringsteamene er spesialister på produktene våre og byggesystemet vårt, kan du være trygg på at arbeidet utføres både raskt og korrekt

5. Ferdig bygg

Nå er stålhallen din ferdig, og du har fått et skreddersydd bygg på kort tid. Stålhallen sluttbefares av en prosjektleder, og du får samtidig en digital sluttprotokoll med tegninger, materialspesifikasjon og annet avtalt materiale.

Uslåelig styrke

Borgas byggeprosess – spesifikasjon, prosjektering, produksjon, montering og ferdig bygg – er enkel i sin utforming, men stiller desto høyere krav til oss som produsenter og byggmestere. Vi jobber på lik måte på hvert prosjekt, uansett om det er en kundetilpasset stålhall eller en stålhall med ferdige mål. Du får alltid det du ber om.

Ingen sider funnet for "{{query}}", vennligst forsøk igjen med et annet søkeuttrykk
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!