Search
Forespørsel om stålhall
 • Komponent salger - Vi styrker vårt salgsteam | BORGA

Vi søker deg som har gode kvalifikasjoner innen prosjekt- og byggeledelse

Som prosjektleder i Borga driver du hallbyggeprosjekter fra avtalen inngås med kunden til ferdigstilt bygg. Du vil ha ansvar for at prosjektet gjennomføres til rett kostnad, til rett tid og med rett kvalitet slik at kunden blir fornøyd. Det innebærer anskaffelse og koordinering av underentreprenører og eksterne leverandører samt å se til at utførelsen følger oppsatte mål om kvalitet, HMS og økonomi. Vi arbeider i samsvar med Norsk Standard.

Borga kan tilby en arbeidsplass i vekst og i stadig utvikling. Vårt mål er å tilby et profesjonelt arbeidsmiljø med fokus på personalutvikling og løpende forbedring av våre prosesser. Som et ledd i vårt prosjektlederteam vil du ta del i vårt kontinuerlige arbeid med å fremme nye arbeidsmetoder for økt effektivitet og lønnsomhet.

Kvalifikasjoner

Vi søker en forretningsdrevet person med innsikt i byggeprosessens gang, som planlegging, prosjektering, anskaffelser, byggeledelse, kontroll og dokumentasjon. Du har tidligere arbeidet som prosjektleder innen bygg eller produksjon og er godt kjent med økonomioppfølging og prosjektrapportering.

Vi søker deg som er nøyaktig, operativ og serviceinnstilt. Du har et stort engasjement for det du foretar deg, og er opptatt av at våre kunder får god service. Du har evnen til selvstendig og effektivt å drive frem prosjektet mot oppsatte mål. Du er praktisk anlagt og bygger solide relasjoner.

Har du ingeniørutdanning innen bygg & anlegg er dette en fordel, men praktisk erfaring kan være minst like betydningsfull. Du liker å arbeide strukturert og er vant til produksjonskalkyler, prognoser, prosjektoppfølging og planlegging. Du har god kjennskap til prosesser innen byggesektoren og relevant regelverk.

Vi er et internasjonalt selskap og forventer at du behersker engelsk i tillegg til norsk, skriftlig og muntlig. Noe reising vil kunne forventes i denne stillingen.

Arbeidssted: Spydeberg
Tiltredelse: Etter avtale
Les mer om Borga Gruppen: www.borga.com

For søknad eller spørsmål om stillingen, send e-post til sarah.launy@borga.no eller ring Sarah på tlf. 48 22 20 77.

 • Dra og slipp filer her, eller
  Accepted file types: doc, docx, pdf, odt, Max. file size: 64 MB.
   Legg ved eventuelle filer som du vill sende med din søknad, som CV eller personlig brev.
  • Behandling av personopplysninger Jeg godkjenner at mine personopplysninger behandles i samsvar med våre retningslinjer for integritet som følger nedefor. For at vi skal kunne behandle din søknad må vi lagre personlige opplysninger som er relevante for søkeprosessen. Dette gjelder din kontaktinformasjon og de opplysningene du selv oppgir i din søknad, CV og andre vedlagte dokumenter. Ansvarlig behandler av dine personopplysninger her er Borga Stålbygg AS. Det er som regel kun autorisert personal som får tilgang til opplysningene, men de kan også overlates til eksterne konsulenter og eksperter som f.eks. rekrutteringsselskaper som skal bistå i rekrutteringsprosessen. Vi lagerer opplysningene under rekrutteringsprosessen og påfølgende i en rimelig periode med henblikk på eventuelle fremtidige rekrutteringsbehov. Dersom du ikke ønsker at dine personopplysninger lagres for fremtidige rekrutteringsbehov kan du når som helst kontakte oss for å få slettet dine opplysninger. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til andre formål, og vil heller ikke utleveres til andre virksomheter, eller utenforstående, med mindre du samtykker til dette. Opplysningene vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle disse formål, og vil deretter slettes. Dette med mindre det foreligger lovbestemt oppbevaringsplikt for opplysningene. Du kan på forespørsel be om innsyn i de personopplysninger vi oppbevarer om deg, og få informasjon om hvilken behandling disse undergis. Dersom registrerte opplysninger om deg er uriktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve å få dem rettet, supplert eller slettet i henhold til den til enhver tid gjeldende lovgivning. Du er berettiget til innsyn i de opplysningene vi oppbevarer om deg, og få informasjon om hvilken behandling disse undergis. Dersom registrerte opplysninger om deg er uriktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve å få dem rettet, supplert eller slettet i henhold til den til enhver tid gjeldende lovgivning. Under visse forutsetninger kan du be om å få slettet dine personopplysninger eller be om begrensninger i behandling og tilgang, samt be om å få overført oppslyningene i et digitalt format til en annen personopplysningsansvarlig. Dersom du har spørsmål eller ønsker vedrørende behandlingen av personopplysningene i din søknad kan du når som helst kontakte oss ved å sende en e-post til post1@borga.no.

   Vil du vite mer om dine rettigheter ihht. personvernforordningen/ GDPR eller ønsler å komme i kontakt med Datatilsynet finner du mer informasjon om dette på Datatilsynets sider: datatilsynet.no.
  •  

  • Nysgjerrig på vår arbeidsplasskultur?

   Les og lær å kjenne Borgas kjerneverdier og vår bedriftskultur

   VÅRE VERDIER

  • Send en spontan søknad!

   Selv om vi ikke skulle ha utlyst noen stillinger som passer akkurat i dag, kan du gjerne sende oss en spontan søknad her.

   Spontan sØknad

  {{group.title}} ({{group.result.total}})
  Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
  No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
  Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...