Search
Forespørsel om stålhall

BYGG EN FUNKSJONELL OG OPTIMERT PADELHALL MED EN ELLER FLERE PADELBANER

Med oss får du en pålitelig partner med over 45 års erfaring innen hallbygging. Et bygg fra Borga holder alltid høy kvalitet og har økonomiske og effektive løsninger både for store og små padelhaller. Vår forretningsmodell og vårt konsept går ut på at vi kontrollerer hele kjeden, produserer våre egne komponenter og leverer en høy grad av systematikk. Det gjør oss både prisgunstige og konkurransedyktige.

Gratis pristilbud

BORGAS PADELHALL ER:

  • optimert for padel og lett å konvertere til andre bruksområder i framtiden
  • vedlikeholdsfri og holdbar, laget av verdens mest gjenvinnbare byggemateriale
  • økonomisk i bygg og drift – energiberegnet og klar
  • produsert med fokus på kvalitet og kontroll over hele kjeden

HAR DU SPESIFIKKE STØRRELSESKRAV FOR DIN NYE PADELHALL?

Hos oss kan du velge en skreddersydd padelhall basert på dine krav og ønsker om størrelse eller antall baner, eller en av våre konsepthaller som er basert på våre ferdige pakkeløsninger.

Snakk med en av våre rådgivere

SJENERØSE FLATER I PADELHALLEN GIR MANGE FORDELER

En padelhall fra Borga er et trygt valg. Du får en bygning som ikke bare har korrekte innvendige mål for padelbaner, men også en hall med sjenerøse flater rundt banene, noe som gir et spillemiljø uten forstyrrelser.

Her er det både plass til neste gjeng som skal på banen, skifte- og oppvarmingsmuligheter og plass til å plukke baller osv. Borgas gjennomtenkte padelhall gir deg et trygt miljø som er lett å holde rent og ryddig.

Gode padelhaller har optimerte fasiliteter og et innendørsmiljø som gir spillere lyst til å komme tilbake!

Be om et gratis pristilbud

PAKKELØSNINGER FOR EN HALL MED FIRE PADELBANER

Vi tilbyr to konsepter, A og B – begge med optimerte padelhaller for opptil fire baner. For hvert konsept tilbyr vi følgende løsninger for innvendig innredning:

Padelhall A har sjenerøse områder mellom banene, hvor man kan varme opp og ha sitteplasser. Det er også en tilvalgsmulighet med et utvendig inngangsparti med toalett.

Padelhall B er utstyrt med en mesanin i kortenden. Der er det plass til garderobe, toalett, et større inngangsparti eller kontor.

Med våre unike tilvalgsløsninger kan du gjøre din Borga-padelhall til spillernes førstevalg!

VÅR NYESTE PAKKELØSNING – EN HALL MED PLASS TIL SEKS PADELBANER OG TO SINGELBANER

NYHET! Nå har vi utarbeidet enda et konsept med en padelhall med plass til flere baner. I vårt konsept C tilbyr vi en optimert padelhall med plass til opptil seks baner og to singelbaner, og vi tilbyr følgende pakkeløsning for innvendig innredning:

  • Padelhall C har en mesanin som kan plasseres hvor du vil i hallen. Under mesaninen er det plass til garderobe, toalett, et større inngangsparti eller kontor. Hallen har sjenerøst med plass mellom padelbanene, hvor det kan være sitteplasser og oppvarmingsmuligheter.

Med våre tilvalg skaper du en hall i toppklassen og blir spillernes førstevalg!

Rune Nilsen
Jeg er ekspert på hallbygging og kan gi deg gode råd og svar på alt du lurer på, enten det gjelder det tekniske, byggeprosessen eller annet i forbindelse med byggeplanene dine.

DESIGN EN PADELHALL MED SMARTE TILVALG

Vi tilbyr mange smarte tilvalgsløsninger som gir deg en attraktiv sportshall. Med et utbygd inngangsparti får du plass til en skosone og toalett. Velg Borgas unike, støydempende veggkledning for å skape et optimalt spillemiljø og gjøre din padelhall til spillernes førstevalg!

  • Utbygd inngangsparti i glass
  • Ventilasjonsløsning
  • LED-armaturer
  • Foldeporter
  • Støydempende veggkledning

Det er enkelt å forlenge hallen med én eller flere inndelinger for å gi plass til flere padelbaner eller en mesanin med garderobe, større inngangsparti og kontor.

Vi tilbyr flere pakkeløsninger som gjør byggeprosessen så bekymringsløs som mulig. Og velger du en totalentreprise, så tar vi oss av hele byggeprosjektet og leverer en helt nøkkelferdig bygning.

 

VI HJELPER DEG Å BYGGE EN PADELHALL TIL EN KONKURRANSEDYKTIG PRIS

Som kunde kan du forvente å få en prisgunstig og funksjonell bygning. I tillegg får du en kunnskapsrik og engasjert partner som det er enkelt å samarbeide med. For oss er alt dette en selvfølge. Vi har lang erfaring med alle slags byggeprosjekter, og vi er her for deg som har bygget haller før, og for deg som aldri har bygget noe som helst tidligere.

Kostnaden for en padelhall avhenger av betingelsene på byggeplassen, bruksområde for hallen og spesifikke krav som påvirker byggeprosessen. Vi kan imidlertid fortelle deg hva som ligger til grunn for prisfastsettelsen, og hva som er Borgas filosofi når det gjelder kvalitet og pris.

Borga er det eneste kontaktpunktet du trenger. Du får et trygt, praktisk og bekymringsløst samarbeid, hvor avtalt kostnadsnivå for byggingen av padelhallen overholdes.

BYGGING AV PADELHALL: EN INVESTERING FOR FRAMTIDEN

En padelhall fra Borga kan enkelt og problemfritt konverteres til en lager- eller industrihall der det er lett å ettermontere skillevegger.

Vi anbefaler at betongsålen i utgangspunktet dimensjoneres for å tåle laster fra slik framtidig virksomhet. Et tips er å sette inn en isolert foldeport med en gang. Den vil garantert komme til nytte fra første dag!

Enkelt og bekymringsløst!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...