Search
Forespørsel om stålhall

BEKYMRINGSLØS PROSESS MED PRISGUNSTIGE, EGENPRODUSERTE STÅLHALLER

Det skal være lett å bygge en stålhall – fra idé til ferdig bygning. Det er vårt utgangspunkt, og det gjelder uansett hvilke krav du som kunde har til stålhallen. Måten vi bygger stålhaller på, har gjort oss til markedets mest komplette hallbygger.

Kontakt en av våre rådgivere
Rune Nilsen
Hei! Ta kontakt, så hjelper vi deg med alle spørsmål du har om stålhaller.

MANGE FORDELER OG FÅ ULEMPER MED STÅLHALL FRA BORGA

 • Borga har mer enn 45 års erfaring I med å produsere og bygge stålhaller
 • Tusenvis av haller i Sverige og resten av Europa
 • Full kontroll på kvaliteten på de fleste byggekomponentene, fra egen produksjon
 • Halløsninger til alle bransjer, fra landbruk til industri
 • Med egne konstruktører, prosjektledere og montører er vi den eneste partneren du trenger
 • Reduser arkitektkostnadene dine med våre estetisk tiltalende, håndverksmessig utførte og prisgunstige bygg

Borga er rett og slett en unik hallbygger som har kontroll over hele byggeprosessen. Praktisk for deg, en selvfølge for oss. Du trenger ingen andre enn Borga!

KVALITETSHALLER AV STÅL

Våre stålhaller skiller seg fra vanlige platehaller.

En stålhall fra Borga er alltid et produkt av høy kvalitet, uansett utforming og bruksområde. Med over 45 års erfaring vet vi hvordan man produserer og bygger funksjonelle, holdbare og estetisk tiltalende stålhaller.

Når du velger Borga som entreprenør, får du en solide byggepartner som har erfaringen, kunnskapen og ressursene du trenger og ønsker når du skal bygge.

Alt under samme tak!

Få Uforpliktende pristilbud

Hvor mye koster en stålhall?

KONTAKT EN RÅDGIVER

ET UNIKT BYGGESYSTEM FOR STÅLHALLER

Borgas smarte, egenutviklede byggesystem Borga Standard gjør det enkelt for oss å bygge en stålhall tilpasset dine krav og ønsker. Hvert ledd i byggesystemet er rasjonelt, fleksibelt og moderne. Målet er at du skal få en stålhall som ser ut akkurat slik du vil, og som fungerer i tråd med dine behov.

Vårt system forenkler faktisk byggeprosessen, både for oss som leverandør, og for deg som kunde. Systemet består av våre egenproduserte byggeelementer og våre gjennomtenkte tekniske løsninger. Systemet kombinerer det standardiserte og økonomiske på den ene siden med det fleksible på den andre, og innebærer at vi kan skreddersy hver stålhall ned til minste detalj.

Til hver standardiserte systemløsning vi har utviklet, foreligger det en ferdig produksjonsprosess, et tegningsunderlag, en monteringsveiledning og en prisberegning. Vi tilbyr en lang rekke ferdigutviklede systemløsninger med ulike bruksområder, inkludert inngangspartier, fasadesystemer, mesaniner, opplegg for traverskran og mer.

Vårt byggesystem

BYGGEkomponenter FRA EGEN PRODUKSJON

Vår produksjon og utvikling er basert på innovasjonskraft og rasjonell tenkning. Vi produserer selv alle bærende komponenter til byggets reisverk, samt tak- og veggplater. Borga har utviklet et eget, unikt betongsokkelsystem som medfører at vi kan redusere både leveringstid og kostnader.

Med bakgrunn i våre sertifiserte kvalitetsprodukter, kan vi stå inne for hver sveiseskjøt, platefals og bolteforbindelse. Vi er spesialister på stål og forstår materialets muligheter og hvordan dets egenskaper påvirker hverande. Vi utfører egen produksjon av:

 • Reisverk av stål og fagverk til alle formål
 • Stålplater med ulike profiler til tak og vegger
 • Høyprofilplater til bærende takkonstruksjoner, med eller uten skivevirkning
 • Galvaniserte lettbjelker til takåser og vegglekter
 • Platebeslag , inkludert vindusbeslag, vindskier og mer
 • Prefabrikkert søylefundamentsystem av betong
 • Veggelementer av betong

ET BREDT UTVALG AV EGENPRODUSERTE STÅLRAMMER

Borgas stålrammer er et sortiment reisverk av sveisede søyler og takstoler samt et unikt fagverkssystem av sveiset og kaldformet stål. Takket være den store bredden i vårt sortiment av rammekonstruksjoner kan vi oppfylle de fleste krav og behov, enten det gjelder spennvidde, belastning eller innvendige mål.

Vi har et bredt og svært variert utvalg av stålreisverk og andre tilknyttede byggedeler fra egen produksjon. Borga finner løsningen for å bygge en hall som er optimal med tanke på både økonomi, pris og funksjon.

Stålrammer og fagverk

KVALITETSSIKREDE UNDERLEVERANDØRER

Vi kompletterer vårt eget byggesystem med produkter og tilvalgsløsninger fra utvalgte kvalitetsleverandører. Vi stiller like høye krav til delene som vi kjøper inn, til delene vi produserer selv.

Det gir oss en kvalitetssikret og effektiv produksjonskjede for alle våre stål- og platehaller, fra den minste skruen til komplett reisverk.

Det kaller vi å ha kontroll på hele produksjonskjeden.

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö | BORGA

Kvalitet, miljø og arbeidsmiljø

Borga jobber systematisk når det gjelder kvalitet, og HMS: helse, miljø og sikkerhet.

For oss er grunnen åpenbar. Vi skal være markedets ledende hallbygger, og det finnes ingen snarveier når det gjelder kvalitetssikring av arbeidsprosesser.

MED OSS FÅR DU EN BEKYMRINGSLØS BYGGEPROSESS

Det kan føles overveldende og utfordrende å skulle bygge en stålhall. Med oss som byggepartner, er du garantert en bekymringsløs byggeprosess.

Foruten å levere en stålhall av høy kvalitet til fast pris og avtalt tidspunkt, med oss får du i tillegg en tilbyr vi en pålitelig og seriøs  byggeprosess. En dedikert prosjektleder har kontroll på ditt prosjekt fra oppstartsmøte til sluttbefaring. Våre egne tegnere og kalkulasjonsingeniører står for alle konstruksjonstegninger og utregninger.

Vi hjelper deg som byggherre med alle dokumenter og tegninger du trenger for å søke om byggetillatelse, for å instruere grunnentreprenøren. Ønsker du å bygge på en støpt betongsåle, bistår vi deg gjerne med kontaktinformasjon til en partner som kan utarbeide tegninger i henhold til våre dimensjoneringskrav.

Få uforpliktende tilbud

VI LEVERER DIN BORGA STÅLHALL FERDIG MONTERT OG KLAR TIL BRUK

En stålhall fra Borga selges ferdigmontert og klar til bruk. Våre dyktige og effektive montører sørger for en rask, nøyaktig og sikker montering av stålhallen din. Vårt byggesysteme er laget slik at det ikke er behov for sveising eller tilskjæring på byggeplassen. Alle bærende byggekomponenter leveres med forborede hull, slik at hallen kan monteres med høyeste grad av presisjon, nøyaktig som tenkt på tegnebordet.

Våre montører er grundige, slik at du kan være trygg på å få et sluttresultat av høy håndverksmessig kvalitet. Ikke alle entreprenører og byggearbeidere er eksperter på stålplater. Med Borga får du en stålhall der hvor kvaliteten vises både i reisverket og i detaljene.

Du har naturligvis også muligheten til å bestille en stålhall uten montering fra Borga. Ønsker du å montere ytterkledning, porter og vinduer selv, leverer vi materialet og setter opp reisverket med din hjelp. Foretrekker du at vi skal ta ansvar for hele byggeprosessen, kan vi tilby deg en totalentreprise. Enkelt og bekymringsløst.

BORGA STANDARD-HALLEN, EN RASK OG ENKEL LØSNING SOM IKKE FIRER PÅ KVALITETEN

Er du på utkikk etter en stålhall av god kvalitet til en lav pris og med rask levering, er vårt standardkonsept Quick & Easy det rette valget for deg.

I tillegg til å være prisgunstig har vår Quick & Easy-hall en svært kort leveringstid på bare seks uker, forutsatt at du er ferdig med alle forberedelser på byggeplassen.

Vi har trukket veksler på vår lange erfaring i utformingen av vårt Quick & Easy-konsept, og vi har tatt hensyn til de vanligste kundeønskene når det gjelder enkle standardhaller med en variasjon av bruksområder.

For å gjøre valget ekstra lett for deg har vi utviklet et sortiment av ferdige stål- og platehaller med de mest populære tilvalgsløsningene.

Det betyr at vi kan tillpasse produksjonen vår og optimere Quick & Easy for rask levering, uten at det går ut over kvaliteten.

Quick & Easy standardhaller
Prisvärda, bekymmersfria stålhallar från egen tillverkning | BORGA

Med oss får du en byggeprosess uten bekymringer

Foruten å levere en stålhall av høy kvalitet til avtalt tidspunkt, tilbyr vi en pålitelig og seriøs byggeprosess. En dedikert prosjektleder håndterer ditt prosjekt gjennom det hele, fra oppstartsmøte til sluttbefaring.

STÅLHALLER TIL MANGE BRANSJER OG BRUKSOMRÅDER

Takket være vårt egenutviklede byggesystem er vi i den unike posisjon at vi kan oppfylle kundenes ulike krav og ønsker. Hver hall vi bygger, består av gjennomtenkte tekniske løsninger som er nøye utvalgt for å gi optimal funksjonalitet på det aktuelle bruksområdet.

Borga har et bibliotek av tekniske løsninger, og dermed kan byggesystemet vårt kan tilpasses mange forskjellige bransjer. Borga Standard omfatter ikke én enkelt teknisk løsning for alle haller, men mange forskjellige alternativer som muliggjør skreddersydde løsninger til ulike virksomheter.

Se hundrevis av referanser.

NÆRINGSBYGG – BUTIKKER, VAREHUS OG KJØPESENTRE

Næringsvirksomhet er noe vi i Borga forstår oss på, og vi har lang erfaring med oppføring av forretningsbygg. Det betyr blant annet at prosessen går raskt, både på papiret og i praksis. Vi har alltid som ambisjon å styrke forretningsvirksomheten din og sørge for trivsel hos dine kunder og medarbeidere.

Med vårt standardiserte byggesystem kan du få et helt unikt forretningsbygg, der fargevalg, materialer og tilvalgsløsninger er skreddersydd i henhold til din bedriftsprofil. Vår smidige byggeprosess gjør at du kan konsentrere deg om forretningene mens byggeprosessen går sin gang.

Næringsbygg

INDUSTRIBYGG – INDUSTRIHOTELL, PRODUKSJON OG KONTORER

Vår helhetlige tilnærming gjør at vi kan avlaste deg som kunde gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig bygg, og i tillegg holde styr på alle samordningsbehov i prosjektet.

Vi tar alltid utgangspunkt i dine unike behov og utarbeider en løsning tilpasset din virksomhet, i samarbeid med deg. Byggesystemet vårt tilbyr alternativer for å løse alle vanlige funksjonskrav som stilles til et industribygg.

I tillegg har vi kompetansen og ressursene som skal til for å håndtere kravene som stilles til dokumentasjon og kvalitetssikring i store byggeprosjekter. Vi leverer like gjerne en overbygning som en komplett totalentreprise med grunnarbeid, betongsåle, hallbygg og installasjoner.

Industribygg

LOGISTIKKHALLER – DISTRIBUSJONS- OG LAGERHALLER

Borga har lang erfaring med å bygge logistikkhaller til forskjellige bransjer, i forskjellige størrelser. En stålhall fra Borga er et perfekt valg for deg som skal bygge et lagerbygg, en distribusjonssentral eller et logistikksenter.

Uansett om hovedformålet med bygningen er å lagre eller videresende varer – en god logistikkhall krever alltid effektive rom og høy utnyttelse av alle potensielle lagerflater.

Byggesystemet vårt inkluderer løsninger som er optimale for store spennvidder. Du velger selv om vi skal levere et rent råbygg, eller om du vil la oss levere en komplett entreprise som inkluderer grunnarbeid, såle, overbygning og installasjoner.

Logistikkhaller

HESTESPORT – RIDEHALL OG STALL

Vår bakgrunn og lange erfaring med å bygge ridehaller har gitt oss god innsikt i hestesporten og hvilke krav den stiller til bygget.

Vi bygger alt fra enklere, prisgunstige ridehaller og staller til mer luksuriøse og påkostede løsninger som er tilpasset de øvrige bygningene på gården. Til nettopp dette formålet kan vi levere byggematerialer i mange forskjellige farger.

Med Borga får du en partner du kan lene deg på. Vi bistår deg i alle trinn i byggeprosessen, fra idéstadiet til levering av nyoppført ridehall eller stall. Trygt og uten bekymringer!

Haller for hestesport

LANDBRUKSHALLER – MASKINHALLER OG FJØS

Våre røtter på landsbygda gir oss økt forståelse for våre omgivelser og menneskene som bruker naturen. Her betyr et håndtrykk noe.

Som innovatører vet vi dessuten hva som kreves av en moderne landbrukshall som skal muliggjøre bærekraftig husdyrhold og trygg oppbevaring av blant annet maskiner og redskaper. Utover vår lange historikk som maskinhall-bygger for landbruket, forvalter vi også en arv fra Sveriges bønder – for noen år siden tok vi nemlig over byggevirksomheten fra Lantmännen (et landbrukskooperativ som eies av svenske bønder).

Borga bygger både fjøs til kjøttfe og melkekyr samt lager- og maskinhaller for landbruket. Med denne bakgrunn forstår vi bondens hverdag og forutsetninger bedre enn de fleste.

Landbrukshaller

IDRETTSHALLER FOR BALLSPORT OG ANDRE IDRETTER

Det er ulike krav som stilles til bygging av idrettshaller avhengig av hvilken idrett bygningen er ment for, og hvilke andre behov bygningen skal dekke. Det kan for eksempel være haller for allidrett og skøytesport,  tennishall og padelhall.

Vi tilbyr hensiktsmessige og funksjonelle idrettshaller som passer både for kommuner og foreninger. Jo tidligere våre rådgivere blir inkludert i beslutningsprosessen, jo bedre blir den ferdige hallen.

Vi er løsningsorienterte og jobber alltid for å finne det beste resultatet i hele prosessen, fra idé til ferdig bygning. Vårt fokus er å gi utøverne den aller beste opplevelsen.

Padel, fotball, ishockey og annet

MONTERT OG KLARGJORT OVERBYGNING MED UTFØRELSESENTREPRISE

Når du kjøper en stålhall fra Borga, får du en ferdig materialpakke som inkluderer en skreddersydd hallbygning tilpasset dine behov, ferdig montert og klargjort. Det kan være alt fra den enkleste, uisolerte platehallen til den mest avanserte industribygningen.

Med våre smarte tilvalgspakker kan du overlate en eller flere bestilleroppgaver til oss, for eksempel lossing og transport av hallmaterialer, anskaffelse av mannskapsbrakker, mannskapslister eller samordning av arbeidsmiljø.

Hvis du vil montere bygningen selv, leverer vi materialene og bygger reisverket med din hjelp.

Praktiske tilvalgspakker
hristers och Jerrys bilhall | BORGA

Christer og Jerrys bilhall

«Dette har nesten blitt som et hjem, det er bare sengen som mangler!» Det sier Christer og Jerry som i dag er en av Skaraborgs mest framgangsrike bilforhandlere.

Jennie Selin - Nöjd ridhuskund | BORGA

Jennie i Billdal

«Det er faktisk helt utrolig hvor bra alt har gått, planleggingen fungerte utmerket, samarbeidet med byggelederen var enkelt, installatørene var så hyggelige som mulig og alle leveranser kom i tide. Det bare fløt videre uten bekymringer.»

Jennie Sehlin | ★ L

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...