Search
Forespørsel om stålhall
  • Certified and CE marked production in our own factory | BORGA

Egen produksjon – vårt viktigste fortrinn

Nøkkelen til vårt totaltilbud ligger i vår egenproduksjon av stålkomponenter. Kombinasjonen av innovasjon, produksjon, prosjektering og montering gjør at vi kan tilby kvalitetsprodukter og løsninger med uslåelig totaløkonomi og leveringspålitelighet. Det er det vi mener når vi sier at vi «kontrollerer hele kjeden”.

Vårt produksjonsanlegg for stålrammer ligger sentralt i Polen og er en av Europas mest moderne sveisefabrikker. Det betyr at vi har en kostnadseffektiv produksjon med stor kapasitet, og det gjenspeiles i våre konkurransedyktige priser.

Sertifisert produksjon

imgresFra juli i 2014 ble det påbudt i EU at verksteder og entreprenører som produserer og leverer bærende komponenter og byggesett i stål, skal sertifisere seg. I Borga var vi tidlig ute med å oppfylle de nye kravene og sertifiserte vår produksjonsprosess allerede før bestemmelsene trådte i kraft.

Borga er sertifisert for produksjon av konstruksjonselementer til stålhaller i henhold til EN 1090-1 og kravene i EN 1090-2. Det betyr at våre stålkonstruksjoner er CE-merket.

Også vår lettbjelkeproduksjon er sertifisert, og lettbjelkene er CE-merket som enkeltstående produkt.

Borgas plateprofiler for tak- og fasadekledning er CE-merket i henhold til EN 14782:2008.

 

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...