Search
Forespørsel om stålhall
  • Chicken stable
  • Chicken stable
  • Chicken stable
  • Chicken stable
  • Chicken stable

Markedets nye kyllingfjøs

Et kyllingfjøs av ekstra høy kvalitet  gir friske kyllinger og bedre vekst. Et godt fjøs kjennetegnes av at det er lyst, og at det er lett å holde rent, har god ventilasjon og holder riktig temperatur både vinter og sommer.

Chicken stable, slide 4 | BORGA

Borgas hall for fjørfehold oppfyller alt dette og er meget konkurransedyktig i pris. I tillegg er Borgas fjørfehaller med reisverk av stål solide og enkle å vedlikeholde, noe som gir god økonomi på lang sikt. Dette er bygninger som gir deg en sikker, prisgunstig og gjennomtenkt løsning i byggteknisk, funksjonelt og estetisk henseende.

Moderne teknisk løsning

Vår moderne standardløsning for kyllingfjøs har et stålreisverk som ikke reduserer det innvendige arealet. Det, sammen med innvendige sandwichpaneler, gir en helt glatt løsning for vegger og tak. En glatt overflate uten bærende elementer er nødvendig for å oppfylle gjeldende hygienekrav. Sandwichpanelet kan belegges med PVC for enda bedre funksjonalitet. Mønet kan leveres med stort lysinnslipp, og takkonstruksjonen er klargjort for installasjon av hengende belysnings- og fôringsløsninger.

Taket er belagt med Borgas profilerte takplate med kondensbeskyttende membran, som forhindrer kondensering av damp. Bygningen er naturlig ventilert med luftinntak i gavler og sidevegger og mekanisk avtrekksventilasjon i mønet. Kledningen av takutspringet består av perforerte metallplater som tillater ventilering av området mellom inner- og yttertak. Fasaden kles med sandwichpaneler, noe som gir hallen et moderne og stilrent utseende. En drifts- og administrasjonsbygning kan enkelt føres opp i tilknytning til en av langsidene.

Utvalgte fordeler:

  • Økonomisk og solid løsning
  • Tilpasset moderne fjørfehold
  • En unik, teknisk løsning
  • Stilren og funksjonell design

Egenskaper – kyllinghall:

Reisverk – Rammetype Örebro
– Unik rammekonstruksjon med rette pilarer som muliggjør plane veggflater.
Tak- og veggkonstruksjon – Sandwichpaneler i vegg og tak, montert fra innsiden for å gi interiørvegger som er vanntette og lette å rengjøre.
Løsninger – Møne av transparent glassfiberplast og innertak av kanalplast-paneler gir godt innslipp av naturlig lys.
– Takkonstruksjonen er klargjort for installering av hengende belysningsarmatur og fôringsstasjoner.
– Takplate med kondensbeskyttende membran forhindrer kondens mellom inner- og yttertak (kaldloft).
– Luftinntaket integreres i takutspringet, og mekaniske avtrekksventiler langs mønet gir ekstra ventilering av kaldloftet.
– Veggelement av betong

SEND EN FORESPØRSEL!

Les om hva som inngår i leveransen når du kjøper en stålhall fra Borga.

  •  

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...