Search
Forespørsel om stålhall

Skruer og festeanordninger for bygging av tak og vegger

Skruer av høyeste kvalitet er et absolutt krav for oss. Vi selger monteringsskruer og farmerskruer til ulike plateprofiler, i ulike modeller og dimensjoner, for innfesting til tre, lettbjelker eller stål samt overlappende innfesting plate mot plate.

Våre farmerskruer er konstruert i henhold til de høyeste krav til bestandighet. Vi har selv eid en skruefabrikk og tør å påstå at vi er eksperter på innfesting i stål og plater. Vi vet at skruens

kvalitet er avgjørende for hallens levetid, og vi kompromisser aldri på kvaliteten. Derfor er alle delene av skruen gjennomarbeidet: stålkvaliteten, gummiblandingen, skiven av aluminium og lakken.

Alle våre farmerskruer har borespiss og sekskanthode for rask og enkel montering, samt leddet skive med gummipakning. Skruene er laget av herdet stål og er elforsinket. For montering i stålbjelker finnes det også en variant uten pakningsskive.

Rett skrue på rett plass

Å velge riktig skrue er ikke bare viktig for holdbarheten, det handler også om estetikk og helhetsinntrykk. Derfor er skruens hode lakkert slik at fargen stemmer overens med platen. Skruene kan også kjøpes i ulakkert versjon for innvendig eller skjult montering.

Alle festeanordninger er testet i vårt eget byggesystem for stålhaller. Vi selger skruer i enkeltpakninger og som en del av komplette materialsett for tak og vegg.

Korrosivitetsklasser
Plate mot tre C2–C3
Plate mot plate (overlapp) C2–C3
Plate mot lettbjelke C2–C3
Plate mot stål C1–C2

Den laveste klassen gjelder ulakkert versjon.

Rustfrie stålskruer kan også fås kjøpt til spesielle bruksområder.borga_building_components_fasteners_product1

Andre festeanordninger

Som hallbygger har vi selvfølgelig et komplett sortiment av skruer for montering av beslag, blikk og isolasjon samt til sammenføyning av stål- og plateprofiler i ulike tykkelser.

 

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...