Search
Forespørsel om stålhall

Den rette takplaten er kronen på verket

Borga har over 45 års erfaring i å produsere takplater og veggplater. Vi er rett og slett eksperter på stålplater, og vi vet hvilke tekniske krav som gjelder, og hvilken kvalitet som kreves for å konstruere holdbare vegger og tak.

Når vi utvikler nye plateprofiler, fokuserer vi på å finne den beste balansen mellom form, bæreevne og dekningsbredde. Det betyr at for oss er både totaløkonomi og utseende viktige faktorer. Vi vet hvordan plater kan brukes for å oppnå et utseende som enten er moderne eller klassisk. Vi hjelper deg gjerne med å velge plateprofil og farge, slik at du får en bygning som er både økonomisk, estetisk og funksjonell.

Ikke minst må platen tåle de påkjenningene som selve monteringen innebærer. På våre egne stålhaller bruker vi alltid 0,6 mm takplater, slik at du som kunde skal slippe problemer med plater som bulker seg, noe som ellers lett kan skje.

Når du kjøper plater eller et byggeprosjekt fra oss, kan du være trygg på at du får en god deal. Siden vi produserer platene selv, er det ingen fordyrende mellomledd, og vi gir deg i tillegg sjenerøse garantier.

borga_building_components_plug1Ytterkledning av plater holder lenge

  • Økonomisk
  • Lite vedlikeholdsbehov
  • Lang holdbarhet
  • Enkel montering
  • Resirkulerbart

Vegg- og takplater med garantert lang teknisk levetid

Vi kjøper våre råmaterialer fra ledende, etablerte stålprodusenter og kan derfor garantere en god teknisk og estetisk levetid på profilene våre.

Alle plateprofilene våre produseres av stålplater av høy kvalitet, DX51, kaldvalset og varmforsinket på begge sider med et sinkbelegg på 275 g/m2 eller et alusinkbelegg på 150 g/m2, i henhold til EN 10346 og EN 10143. Stålkjernen er passivert og grunnet med en primer og har et toppbelegg av polyester. Du kan velge mellom typene P30, P50 og MAT.

Platens belegg består av flere lag og avsluttes med et slitesterkt polyesterlag som garanterer lang levetid for både overflate og farge. Fargesystemet vårt er godt utprøvd og beskytter platene mot korrosjon. Gode råmaterialer inn, gir gode sluttprodukter ut. Så enkelt er det.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...