Search
Forespørsel om stålhall

“Alt forløp utrolig smidig i den siste byggeprosessen”

Hvert år nyregistreres det omkring 4000 campingbiler i Sverige, et tall som har fordoblet seg på ti år. Autohallen i Hol utenfor Alingsås i Sverige, er en aktør med meget lang erfaring fra bransjen. Selskapet selger brukte og nye campingbiler av flere merker, men er generalagent for McLouis campingbiler, som er et italiensk merke til tross for det engelskklingende navnet.

Grunnleggeren av Autohallen i Hol, Tomas Naurin, sier de er stolte over å representere merket i Sverige.

– Ja, det er vi virkelig. Det er fordømt gode campingbiler, sier han godmodig.

Tomas har solgt selve bilvirksomheten, men jobber fortsatt i selskapet og har beholdt eierskapet til bygningene. I tillegg til Alingsås holder selskapet også til i Stockholm, Skåne og Karlstad.

Autohallen har benyttet Borga i flere byggeprosjekter. Det siste tilskuddet er en mindre hall, som fra begynnelsen av var ment å fungere som utstillingslokale for brukte biler. Etter hvert ble den i minste laget, og hallen brukes til litt andre ting.

– Jeg husker ikke helt hvordan vi kom i kontakt med Borga første gang, men jeg tror det var via nettet, sier Tomas, som sier han er fornøyd med valg av leverandør.

– Veldig. Det siste byggeprosjektet forløp utrolig smidig. Borga hadde ansvaret for alt sammen, og det gikk fort. Vi utarbeidet tegningene og fant løsninger sammen.

– Jeg har jo så mange ideer, vet du, ler Tomas.

– Men Borga taklet det bra. De har jo som regel noe ferdiglaget som ligner på det man ønsker seg, og så tar man utgangspunkt i det. Vi gjorde noen forandringer her og der, flyttet på noen vinduer og sånt, og det ble skikkelig bra til slutt.

I tillegg til den vesle hallen har Borga tidligere levert en større verkstedshall og et 400 kvadratmeter stort skjermtak. Det siste er et tilbygg som Borga også skal oppføre.

– Nå leter vi etter tomter i Karlstad og Stockholm for å bygge nytt, men det tar tid å finne tomter på riktig sted for virksomheter av denne typen, og da spesielt i Stockholmsområdet.

– Borga ligger selvfølgelig godt an til å gjøre disse jobbene også, men vi må jo selvfølgelig ta en prat om saken, ler Tomas.

 

Fakta om Autohallen:

Ligger i Hol utenfor Alingsås, i Lomma i Skåne, i Kungsängen i Stockholms län og i Karlstad. Selger nye og brukte campingbiler. Er generalagent for McLouis campingbiler samt forhandler for Karmann-Mobil og Eura Mobil. Har også verkstedsfasiliteter for service og reparasjon. Er en av Sveriges raskest voksende campingbilforhandlere, og selskapet fikk Dagens Industris utmerkelse Gasellen i 2014.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...