Search
Forespørsel om stålhall

En spektakulær ridehall i harmoni med kultur og natur

Da Annette Hemberg hos Råbäck Egendom begynte å planlegge ridehallen sin, måtte hun ta stilling til to viktige ting. Det ene var beliggenheten: Ridehallen måtte passe naturlig inn i miljøet rundt slottet og de øvrige bygningene der. Det andre var det omkringliggende naturområdet: Ridehallen måtte passe inn i Kinnekulles natur, som for lenge siden ble klassifisert som naturreservat.

– Vi valgte å leie inn en arkitekt som kunne hjelpe oss å plassere ridehallen og komme med forslag om ytterbelegg. Vi hadde selv en formening om hvilke farger hallen skulle ha, det var viktig for oss at bygningen fikk en distinkt utforming uten å påvirke naturen, sier Annette.

Råbäcks Egendom driver med aktiv hesteoppdrett med fokus på gangartshester for dressurridning. I konseptet inngår det også innridning og opplæring av avkom før salg samt åpen kursvirksomhet. I den nye ridehallens inngangsdel er det overnattingsmuligheter for ryttere som besøker med hest, og et liten kjøkken med trivelig kafé. På Råbäcks eiendom er det rikelig med ridestier på kryss og tvers gjennom naturskjønne omgivelser. En moderne ridehall og et godt arbeidsmiljø har vært en viktig faktor i utviklingen av Råbäcks avls- og opplæringsvirksomhet.

– Samarbeidet med Borga har gått veldig bra gjennom hele prosessen. I tillegg til å ha kompetanse innen byggeprosjekter forstår de seg på hester og kunne oppfylle våre behov.

– Prosjektlederen deres har vært lydhør overfor ønskene mine, og byggeprosessen gikk veldig raskt og enkelt – fra første leveranse til ridehallen ble montert og ferdigstilt, avslutter Annette.

borga_steel_buildings_riding_case_raback_1

Råbäcks Egendom AB

Eies og drives av familien Hemberg i Hällekis ved fjellet Kinnekulle i Västra Götaland i Sverige. Her driver familien med hesteoppdrett med fokus på gangartshester for dressurridning. Ved ledig plass kan hester på beite, løsdrift eller helpensjon tas imot. Den nye ridehallen forenkler treningen av hestene, og den gjør også anlegget mer komplett. Anlegget har også en opplyst utebane. Råbäcks eiendom byr på et nesten uendelig mangfold av ridestier, og hestene kan boltre seg i store havnehager både sommer og vinter. De får også egendyrket grovfôr av høy kvalitet.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...