Search
Forespørsel om stålhall

Festeanordninger for montering av vegger og tak

Farmerskruer av høy kvalitet Borga selger monteringsskruer til ulike stålprofilmodeller og -mål, for innfesting til tre, lettbjelker eller stål samt til overlappende montering av plate mot plate.

Alle våre farmerskruer har borespiss og sekskanthode for rask og enkel montering, samt leddet skive med EPDM-gummipakning. Skruene er laget av herdet stål og er elektrogalvanisert. For montering i stålbjelker finnes det også en variant uten pakning.

Platene som monteres med farmerskruer, kan brukes til tak- eller veggkledning, men også som lastbærende vegg- og takelement.

Rett skrue på rett plass

Å velge riktig skrue er ikke bare viktig for holdbarheten, det handler også om estetikk og helhetsinntrykk. Derfor er skruens hode lakkert slik at fargen stemmer overens med platen. Skruene kan også kjøpes i ulakkert versjon for innvendig eller skjult montering.

Alle festeanordninger er testet i vårt eget byggesystem for stålhaller. Vi selger skruer i enkeltpakninger og som en del av komplette materialsett for tak og vegg.

Korrosivitetsklasse
Plate til tre C2–C3
Plate til plate (overlapping) C2–C3
Plate til lettbjelke C2–C3
Plate til stål C1–C2

Den laveste klassen gjelder ulakkert versjon.

Rustfrie stålskruer kan også fås kjøpt til spesielle bruksområder.

borga_building_components_fasteners_product1Andre festeanordninger

Vi har også et komplett sortiment av skruer for montering av beslag, blikk og isolasjon samt til sammenføyning av stål- og plateprofiler i ulike tykkelser.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...