Search
Forespørsel om stålhall

Impressum

Takk for at du viser interesse for nettstedet og selskapet vårt

Vi legger stor vekt på å beskytte din personlige informasjon og integritet. For at du skal være fullt informert om all innsamling og bruk av dine personlige opplysninger på vårt nettsted, ber vi deg om å lese nedenstående.


Retningslinjer for personvern

1. Innsamling og behandling av personlige opplysninger

Du trenger ikke å oppgi dine personlige opplysninger for å kunne bruke nettstedet vårt. I visse tilfeller må vi imidlertid samle inn informasjon om deg, for eksempel navn, adresse og kontaktopplysninger, for at vi skal kunne levere tjenestene du etterspør. Du vil bli varslet i hvert enkelt tilfelle.

Vi oppbevarer og behandler kun opplysninger som du frivillig har gitt oss (f.eks. navn, adresse og kontaktopplysninger), samt informasjon som samles inn automatisk når du besøker nettstedet vårt (f.eks. IP-adresse, navn på aktuelle sider, nettleser og operativsystem, dato og tidspunkt for besøk, søkemotorer og navn på filer du laster ned).

Vi lagrer og bruker informasjonen du oppgir til oss eller som samles inn automatisk, til administrasjon/behandling av dine bestillinger, forespørsler og applikasjoner og til å kommunisere med deg, for eksempel via nyhetsbrev.

Informasjonen kan bli videreformidlet til selskaper i Borga-konsernet samt til selskaper og organisasjoner som Borga-konsernet samarbeider med, f.eks. leverandører og kunder. Informasjonen kan også bli overført innenfor eller utenfor EU-/EØS-området.

2. Informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet vårt, logger serveren automatisk besøket ditt. Logginformasjonen registreres i loggfiler, og det benyttes som regel informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som sendes fra en webserver til nettleseren din og lagres på harddisken til datamaskinen din. Informasjonskapsler brukes for å samle inn vanlig logginformasjon fra Internett og informasjon om brukernes vaner. Denne informasjonen gjør at du gjenkjennes automatisk neste gang du besøker nettstedet og gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet. Informasjonskapsler gjør det blant annet mulig for oss å tilpasse nettstedet i forhold til dine interesser. De brukes også til å lagre passordet ditt, slik at du ikke trenger å oppgi det hver gang du besøker nettstedet. Ingen personlig informasjon om deg lagres i informasjonskapsler, med unntak av IP-adressen din.

Vil du vite mer om informasjonskapsler, kan du besøke www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org. Med mindre du angir i innstillingene for nettleseren din at du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler, gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler kan brukes.

3. Bruk av Google Analytics

Dette nettstedet benytter Google Analytics, en nettanalysetjeneste som leveres av Google Inc. («Google»). Google Analytics benytter informasjonskapsler for å analysere hvordan nettstedet blir brukt. Informasjonen som genereres ved hjelp av slike informasjonskapsler basert på din bruk av nettstedet, vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA.

Hvis deidentifisering av IP-adresser er aktivert på dette nettstedet, vil IP-adressen din bli avkortet innenfor EØS-området. Kun i unntaksvise tilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og bli avkortet der. Deidentifisering av IP-adresser er aktivert på dette nettstedet.

Google vil bruke den genererte informasjonen på forespørsel fra nettstedets administratorer til å evaluere din bruk av nettstedet, kompilere rapporter om aktivitet på nettstedet og levere rapportene til administratorene. Det samme gjelder for andre tjenester knyttet til aktiviteter på nettstedet samt Internett-bruk.

IP-adressen som nettleseren din angir innenfor rammene av Google Analytics, vil ikke bli knyttet til andre data som Google besitter.

Du kan angi at du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler via sikkerhetsinnstillingene til nettleseren din. Det medfører imidlertid at du ikke vil kunne benytte alle funksjonene på nettstedet vårt (les mer om informasjonskapsler ovenfor). Du kan også angi at du ikke vil at Google Analytics skal spore deg i fremtiden. Det gjør du ved å laste ned og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for nettleserversjonen du bruker: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sv. Dette nettstedet bruker Google Analytics med tilleggsprogrammet «_anonymizeIp ()» slått på, noe som betyr at IP-adresser behandles i forkortet form, slik at brukerdata ikke kan knyttes til en bestemt bruker.

4. Datasikkerhet

Ved hjelp av tekniske og organisatoriske foranstaltninger beskytter vi nettstedet vårt og andre systemer så langt det lar seg gjøre mot tap, ødeleggelse, tilgang, endring eller distribusjon av personlige opplysninger foretatt av uautoriserte parter, og vi vil iverksette alle rimelige tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger. Imidlertid er det slik at bruk av Internett alltid medfører en viss sikkerhetsrisiko, og vi kan derfor ikke garantere sikkerheten eller integriteten til personlige opplysninger som overføres til eller fra deg via Internett.

Du må oppgi ditt personlige passord for å få tilgang til områder som kun er tilgjengelige for registrerte brukere. Du må alltid behandle brukernavn og passordkonfidensielt og huske på å logge deg ut etter bruk. Du bør dessuten lukke nettleseren din etter å ha kommunisert med oss, spesielt dersom du deler datamaskin med andre brukere.

5. Rett til innsyn osv.

Ifølge svensk lovgivning om behandling av personopplysninger har du rett til gratis tilgang til informasjon om dine behandlede personlige opplysninger én gang i kalenderåret. Du har også rett til å be om å få endret, blokkert eller slettet personlige opplysninger som behandles i strid med nasjonal lovgivning om behandling av personopplysninger.

Ved behov kan du kontakte oss på: 

FAO: Borga IT support

Borga Group, Hospitalsgatan 11, 532 37 Skara. Sverige

Ved å godta disse vilkårene gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler og bruk av dine personlige opplysninger som beskrevet ovenfor.


Opphavsrett m.v.

Dette nettstedet med alt innhold tilhører Borga-konsernet og er beskyttet av svensk lovgivning om opphavsrett og andre åndsverksrettigheter. Det er kun tillatt å lage kopier eller utskrifter fra nettstedet til privat bruk. Ved all annen bruk må det innhentes uttrykkelig, skriftlig tillatelse fra Borga Group. Det er derfor ikke tillatt å reprodusere, overføre, kopiere eller distribuere tekst, bilder og andre dokumenter som er publisert på dette nettstedet, uten skriftlig tillatelse fra Borga Groups markedsføringsavdeling. Besøkende plikter å etterleve disse bestemmelsene og kan bli holdt juridisk ansvarlig for misbruk.

Bilder og tekst

Når det gjelder bilder og tekst (produktbilder, skrifttyper, andre typer bilder m.m.) som er på vårt nettsted eller leveres på andre måter, gjelder følgende for bruk og opphavsrett:

1. Det er ikke tillatt å modifisere, reprodusere eller distribuere materiale fra nettstedet uten skriftlig samtykke fra oss. Det er forbudt å bruke materialet til andre formål enn dem vi har godkjent skriftlig på forhånd.

2. Bruk av bilder og tekst i nettbutikker eller spredningen av slikt materiale til tredjeparter er forbudt.

3. Uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss er det kun tillatt å bruke bilder og tekst privat.

4. Du er ansvarlig for å overholde lovgivning om opphavsrett og andre åndsverksrettigheter, og du informeres herved om at du kan bli holdt juridisk ansvarlig ved brudd på slik lovgivning. Om du ønsker å bruke våre bilder og vår tekst, skal du derfor kontakte oss og oppgi hvordan du ønsker å bruke bildene og teksten. Da vil vi vurdere om vi skal gi deg skriftlig tillatelse til slik bruk. Vi ber deg om å oppgi din fulle adresse når du kontakter oss.


Ansvar

Alt innhold på nettstedet tilbys «som det er» («as is»), og Borga-konsernet påtar seg intet ansvar for nøyaktigheten,aktualiteten, fullstendigheten osv. av slikt innhold. Bilder (f.eks. av et produkts farge, størrelse og egenskaper) samt diagrammer, håndbøker, priser og annen informasjon som tilbys på nettstedet, er ikke bindende for Borga Group. Alt materiale som lastes ned eller som du får tilgang til på annen måte ved bruk av vårt nettsted, skjer på eget ansvar og på egen risiko.

Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer på nettstedet vårt og på våre produkter, inkludert tekniske endringer.

Bilder, tekst og datamateriale er beskyttet av svensk lovgivning om opphavsrett og andre åndsverksrettigheter (se kommentarer ovenfor om opphavsrett osv.). Alle priser er eksklusiv moms med mindre annet står oppgitt.

Vi skal ikke under noen omstendighet holdes ansvarlig for andre nettsteder eller deres innhold, som du får tilgang til via lenker på vårt nettsted. Slikt innhold er tredjepartsinnhold og ligger utenfor Borgas kontroll.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...