Borga
Search

Premiere for ny høyprofilsplate TR 136 fra Borga

  • BORGA NO | høyprofilplate TR 136
  • BORGA NO | høyprofilplate TR 136
  • BORGA NO | høyprofilplate TR 136

BORGA | høyprofilplate TR 136Nå lanserer Borga den nye høyprofilsplaten TR 136. Platen er optimal for nordiske forhold og produseres i Skara i Sverige, akkurat som Borgas øvrige stålplateprofiler.

-Med TR 136 har Borga et komplett produktsortiment av egenproduserte plateprofiler og beslag, og dermed et godt tilbud til snekkere, stålbyggere og entreprenører i hele Norge, sier Borga Stålbyggs Salgssjef Rune Nilsen.

Høyprofilsplater er i dag standard i flere typer takkonstruksjoner, og kan benyttes for de fleste typer takkonstruksjoner, med eller uten «stiv skive». Profilen kan med fordel også benyttes i bjelkelagskonstruksjoner.

TR 136 har en svært høy bæreevne i kombinasjon med god dekkbredde. Profilens unike utforming gir god utnyttelse av råmaterialet. Platens gode egenskaper gjør at en kan velge en tynnere plate med tilstrekkelig styrke, hvilket jo gir best totaløkonomi!

Rune Nilsen | BORGA NO-Høyprofilsplaten er ikke bare et nytt produkt for Borgas komponentsalg. Den utgjør også et viktig steg i utviklingen av Borgas unike byggsystem for stålhaller, fortsetter Nilsen.

Borga kan levere TR 136 i alu-sink, i hvit interiørlakk, eller i svart eksteriørlakk. Kondensbeskyttelse og perforert liv tilbys som tilleggsvalg. Borgas konstruktører dimensjonerer takkonstruksjonen ut fra hvert byggs spesifikke forutsetninger.

Kontaktperson Borga Stålbygg: Rune Nilsen, Salgssjef
email: [email protected]
tel: 69 67 60 28

 

Om Borga Stålbygg AS
Borga Stålbygg er 100% eid av svenske Borga Group. Borga konsernet er et industri- og byggkonsern med hovedkontor i Skara i Sverige, og med stålproduksjon i egen fabrikk i Polen. Borga selger i dag sine produkter på 10 markeder i Europa. Borga utvikler, tilvirker og bygger stålhaller, og leverer komplette, måltilpassede materialpakker med alt tilbehör som trengs til tak og vegger.
I 2019 omsatte Borgakonsernet for ca 600 MSEK.

Nyhet 2020-05-15

Borga lanserer et miljøvennlig fargesystem med forbedret korrosjonsmotstand og utvidet garanti

For alle som vil bygge en holdbar stålhall finnes det nå ennå flere grunner til å velge Borga som leverandør. Våren 2020 oppgraderer Borga sitt produktutvalg og begynner å male sine stålrammer med et mer motstandsdyktig og mer miljøvennlig fargesystem. Produktfordeler Forbedret bestandighet Miljøvennlig Forlenget garanti Borgas nye polyurea-fargesystem er utviklet i samarbeid med Hempel®, […]

Nyhet 2020-03-16

Vi ønsker Thomas Hustoft velkommen till Borga.

I begynnelsen av mars begynte Thomas sin ansettelse som prosjektselger med fokus på både bygningskomponenter og haller. Han har lang erfaring i bransjen ettersom han har vært ansatt i Lindab i Norge i 22 år. Vi ønsker Thomas velkommen.

Nyhet 2019-09-16

Årets siste NM runde i rally nærmer seg der Borga er synlig!

Rally Hedemarken kjøres i år lørdag 21. September der man deltar med en ny bil. Det er på kjente, krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken som rally går av stapeln der fører Rune Nilsen og kartleser Truls Solberg kjøre dagens løp. Dette er også siste løp i Norgesmesterskapet (NM), hvor Norgesmestere i de forskjellige NM […]

Nyhet 2019-06-26

Nå er vi på plass i våre nye lokaler

Vi har nå flyttet til Rasmus Solbergs vei 2 i Ski, rett ved Servi og skadeverkstedet til Andresen Bil. Vi vokser raskt, og våre gamle lokaler sentralt i Ski ble etter hvert for små – fra 1. Juni er vi 6 ansatte, og vi skal ansette minst 2 til i løpet av året.  

Nyhet 2019-02-25

Historiens første Norwegian Horse Festival er gjennomført

NHF ble avviklet i perioden 21.-24- februar ved Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette ble et vellykket arrangement , og mange besøkende har lagt turen innom disse dagene for å se/delta på forskjellige clinics, og for å besøke leverandører med stands i messeområdet. Og for å se konkurransene selvfølgelig! Et imponerende antall ryttere har konkurrert, og […]

Vis nyhetsarkiv
  •  

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...

For å forbedre din opplevelse av vår nettside, er nettsiden vår under utvikling. Takk for din tålmodighet, og vi beklager eventuelle feil eller problemer under arbeidet!