Search
Forespørsel om stålhall

Borga bygger en 4 000 m² stor lager- og produksjonshall i Askim

  • BORGA | Kransekekebakeren Askim
  • BORGA | Kransekekebakeren Askim
  • BORGA | Kransekekebakeren Askim

Kransekakebakeren utvider med storslagent nybygg

Det nye bygget som oppføres i Askim, sørøst for Oslo, bygges med Borgas egenutviklede fagverkssystem og høyprofilplaten TR 136 som produseres ved vår fabrikk i Sverige. Vi er veldig fornøyde med å kunne levere totalentreprisen på dette prosjektet med grunn, betong, bygningsmasse og kontorlandskap.
Borga Stålbygg | Rune Nilsen salgssjef
-Med Borgas byggesystem og produkter fra egen produksjon har vi kontroll på hele prosessen. Ekte engasjement og rett kompetanse landet denne kontrakten for Borga, noe som garanterer kunden et godt sluttresultat, fra første spadetak til overlevering av ferdig bygning,
sier Rune Nilsen, salgssjef i Borga Stålbygg AS.

Grunnarbeidet på den nye hallen utføres innen utgangen av året, og den ferdige bygningen på 4000 m² skal leveres i løpet av sommeren 2022.

-Vi er glade for at Kransekakebakeren har valgt Borga som totalentreprenør for sin kommende ekspansjon, avslutter salgssjefen Rune Nilsen.

Nyhet 2024-03-21

God påske til dere alle

   

Nyhet 2023-12-14

Åpningstider Jul og nyttår

Åpningstider for kontor og salg 21/12 åpner vi kl 12.00 Mellom 22/12 og 3/1 holder vi stengt og feirer jul med våre nære og kjære. 2/1 – Stengt på grunn av varetelling. Velkommen tilbake den 3. januar. Vi ønsker en God Jul og et Godt Nyttår 2024.

Nyhet 2023-12-05

Borga feirer 50 år – Åpningstider 6.-7. desember

Kontoret er stengt fra kl. 09.30 6. desember til 7. desember kl. 14.00. Velkommen tilbake!

Nyhet 2023-09-25

Borga Stålbygg imponerte med effektivitet

Når 365 Næringsutvikling skulle velge leverandør for å sette opp flere lager- og kombinasjonsbygg på Kampenesmossen i Sarpsborg valgte dem Borga Stålbygg som totalentreprenør. Stian Karlsen fikk kontakt med Borga Stålbygg ved en tilfeldighet og det angrer han ikke på i dag. Stian Karlsen sier att han er imponert over hvor effektiv Borga Stålbyggs organisasjon […]

Nyhet 2023-04-19

21/4 = STENGT

Fredag ​​21. april er hele Borga stengt. Dette fordi vi har en utviklingsdag for alle ansatte. Vi ber dere være tålmodige med dette og hilse på alle igjen mandag 24. april.

Vis nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...