Search

Borga lanserer et nytt konsept for padelhaller

  • BORGA | Padel hall A

Sporten padel, eller padeltennis, har blitt riktig populær i Europa, både fra et sportslig perspektiv men også som en forretningsmulighet.

Vi i Borga kan tilby en løsning for deg som vil investere i, og bygge en optimal hall. Vi har designet en hall med utgangspunkt i vårt eget byggesystem og tilbyr et økonomisk bygg av høyeste kvalitet.
Borgas padelhall lever opp til alle funksjonelle krav men tar også sikte på fremtidige bruksområder. Vår hall kan konverteres til en lager- eller industrihall der mellomvegger enkelt kan ettermonteres. Vi anbefaler at betongsålen fra start dimensjoneres for å klare lastene for fremtidige virksomheter.

En hall for fremtiden

Vi har allerede solgt noen haller i Norden, og er nå i ferd med å ferdigstille en padelhall kombinert med kontor og lager i Eskilstuna.
– En bra padelhall har optimaliserte arealer og et innendørsmiljø som lokker spillerne til å komme tilbake! mener Borgas Salgssjef – Rune Nilsen.

Padelhall: konsept

På vår hjemmeside under Sportshaller finner du en side der man kan lese mer om vårt byggekonsept for padelhaller.

Les mere

Nyhet 2021-09-27

Borga bygger en 4 000 m² stor lager- og produksjonshall i Askim

Kransekakebakeren utvider med storslagent nybygg Det nye bygget som oppføres i Askim, sørøst for Oslo, bygges med Borgas egenutviklede fagverkssystem og høyprofilplaten TR 136 som produseres ved vår fabrikk i Sverige. Vi er veldig fornøyde med å kunne levere totalentreprisen på dette prosjektet med grunn, betong, bygningsmasse og kontorlandskap. -Med Borgas byggesystem og produkter fra […]

Nyhet 2020-12-14

Vi styrker vårt salgsteam og søker ny kollega

Du skal selge byggeprosjekter og tilby komplette prosjektløsninger innenfor rammene for vårt fleksible byggesystem. Dine kunder finnes først og fremst innen segmentene landbruk, industri, handel og sport. Søk jobb hos oss i dag og bli en del av Borgas fremtidsrettede og løsningsorienterte gjeng! Vi søker alltid etter nye, gode kollegaer til vår trivelige arbeidsplass. Søk jobb […]

Nyhet 2020-12-03

Våre åpningstider i julen.

Vi takker alle våre kunder og forretningsforbindelser for godt samarbeid gjennom året vi nå legger bak oss. Det har vært en krevende tid for mange, og vi ser fram til nye og mer positive opplevelser i 2021. Vi holder kontoret stengt mellom jul og nyttår. Ha en riktig god jul!

Nyhet 2020-09-23

Nå har Hadarhallen endelig hatt sin offisielle åpning

Vi er stolte over å ha levert en komplett stålbygg-leveranse til fotballhallen ved Hareid Ungdomskole i Hareid. Hallen er på 48×7 m og hele 12m høy, og har vært etterlengtet av Hareids fotballinteresserte. Åpningsfest På grunn av koronapandemien blir det ikke den folkefesten som kommunen hadde håpet på  – den får kommunen ta ved en […]

Nyhet 2020-09-11

Borga Stålbygg bygger lagerhotell i Oslo

OK Minilager ekspanderer og åpner enda et lagerhotell på Bjørndalen i Oslo. Allerede i november starter Borga Stålbygg AS bygging av den 3600 kvm store bygget over tre plan. OK Property AS planlegger utleie fra neste vår. Fornyet tillit Borga Stålbygg har tidligere bygget flere haller for OK Minilager, og med gode sluttresultater ble Borga […]

Vis nyhetsarkiv
  • Rune Nilsen | BORGA NO

    Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

    Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

    OPPGI INFORMASJONEN DIN HER

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...