Search
Forespørsel om stålhall

Borga lanserer et nytt konsept for padelhaller

  • BORGA | Padel hall A

Sporten padel, eller padeltennis, har blitt riktig populær i Europa, både fra et sportslig perspektiv men også som en forretningsmulighet.

Vi i Borga kan tilby en løsning for deg som vil investere i, og bygge en optimal hall. Vi har designet en hall med utgangspunkt i vårt eget byggesystem og tilbyr et økonomisk bygg av høyeste kvalitet.
Borgas padelhall lever opp til alle funksjonelle krav men tar også sikte på fremtidige bruksområder. Vår hall kan konverteres til en lager- eller industrihall der mellomvegger enkelt kan ettermonteres. Vi anbefaler at betongsålen fra start dimensjoneres for å klare lastene for fremtidige virksomheter.

En hall for fremtiden

Vi har allerede solgt noen haller i Norden, og er nå i ferd med å ferdigstille en padelhall kombinert med kontor og lager i Eskilstuna.
– En bra padelhall har optimaliserte arealer og et innendørsmiljø som lokker spillerne til å komme tilbake! mener Borgas Salgssjef – Rune Nilsen.

Padelhall: konsept

På vår hjemmeside under Sportshaller finner du en side der man kan lese mer om vårt byggekonsept for padelhaller.

Les mere

Nyhet 2024-05-13

Se her! Akkurat nå har vi kampanje på våre mest populære takplater!

Pris fra 95 kr/m2 Gjelder platene BPD 18, Super 40, TR 45 og Ekonomi. Kampanjen varer til og med 30. juni 2024. Kontakt oss for mer informasjon! Tlf: +47 69 67 60 28 E-post: foresporsel@borga.no www.borga.no Gå till siden om kampanjen

Nyhet 2023-09-25

Borga Stålbygg imponerte med effektivitet

Når 365 Næringsutvikling skulle velge leverandør for å sette opp flere lager- og kombinasjonsbygg på Kampenesmossen i Sarpsborg valgte dem Borga Stålbygg som totalentreprenør. Stian Karlsen fikk kontakt med Borga Stålbygg ved en tilfeldighet og det angrer han ikke på i dag. Stian Karlsen sier att han er imponert over hvor effektiv Borga Stålbyggs organisasjon […]

Nyhet 2023-04-19

21/4 = STENGT

Fredag ​​21. april er hele Borga stengt. Dette fordi vi har en utviklingsdag for alle ansatte. Vi ber dere være tålmodige med dette og hilse på alle igjen mandag 24. april.

Nyhet 2023-03-29

God påske

Vi holder stengt fra torsdag 6.april til mandag 10. april. Borga ønsker en fin påskehelg!

Nyhet 2023-02-16

Takkalkulator online

Nå kan du raskt og enkelt få en komplett estimert pris på våre mest populære takplateprofiler rett inn på din mobil eller pc! I vår brukervennlige takkalkulator får du raskt en estimert materialkostnad på noen av våre mest populære plateprofiler. Her får du også mulighet til å velge tilleggsprodukter som kondensbeskyttelse og takrennesystem. I den […]

Vis nyhetsarkiv
  • Rune Nilsen | BORGA

    Vil du bli kontaktet om bygging av en hall?

    Svar på noen få, korte spørsmål, så tar vi kontakt så snart som mulig.

    OPPGI INFORMASJONEN DIN HER

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...