Search
Forespørsel om stålhall

Premiere for ny høyprofilsplate TR 136 fra Borga

  • BORGA NO | høyprofilplate TR 136
  • BORGA NO | høyprofilplate TR 136
  • BORGA NO | høyprofilplate TR 136

BORGA | høyprofilplate TR 136Nå lanserer Borga den nye høyprofilsplaten TR 136. Platen er optimal for nordiske forhold og produseres i Skara i Sverige, akkurat som Borgas øvrige stålplateprofiler.

-Med TR 136 har Borga et komplett produktsortiment av egenproduserte plateprofiler og beslag, og dermed et godt tilbud til snekkere, stålbyggere og entreprenører i hele Norge, sier Borga Stålbyggs Salgssjef Rune Nilsen.

Høyprofilsplater er i dag standard i flere typer takkonstruksjoner, og kan benyttes for de fleste typer takkonstruksjoner, med eller uten «stiv skive». Profilen kan med fordel også benyttes i bjelkelagskonstruksjoner.

TR 136 har en svært høy bæreevne i kombinasjon med god dekkbredde. Profilens unike utforming gir god utnyttelse av råmaterialet. Platens gode egenskaper gjør at en kan velge en tynnere plate med tilstrekkelig styrke, hvilket jo gir best totaløkonomi!

Rune Nilsen | BORGA NO-Høyprofilsplaten er ikke bare et nytt produkt for Borgas komponentsalg. Den utgjør også et viktig steg i utviklingen av Borgas unike byggsystem for stålhaller, fortsetter Nilsen.

Borga kan levere TR 136 i alu-sink, i hvit interiørlakk, eller i svart eksteriørlakk. Kondensbeskyttelse og perforert liv tilbys som tilleggsvalg. Borgas konstruktører dimensjonerer takkonstruksjonen ut fra hvert byggs spesifikke forutsetninger.

Kontaktperson Borga Stålbygg: Rune Nilsen, Salgssjef
email: [email protected]
tel: 69 67 60 28

 

Om Borga Stålbygg AS
Borga Stålbygg er 100% eid av svenske Borga Group. Borga konsernet er et industri- og byggkonsern med hovedkontor i Skara i Sverige, og med stålproduksjon i egen fabrikk i Polen. Borga selger i dag sine produkter på 10 markeder i Europa. Borga utvikler, tilvirker og bygger stålhaller, og leverer komplette, måltilpassede materialpakker med alt tilbehör som trengs til tak og vegger.
I 2019 omsatte Borgakonsernet for ca 600 MSEK.

Nyhet 2023-12-14

Åpningstider Jul og nyttår

Åpningstider for kontor og salg 21/12 åpner vi kl 12.00 Mellom 22/12 og 3/1 holder vi stengt og feirer jul med våre nære og kjære. 2/1 – Stengt på grunn av varetelling. Velkommen tilbake den 3. januar. Vi ønsker en God Jul og et Godt Nyttår 2024.

Nyhet 2023-12-05

Borga feirer 50 år – Åpningstider 6.-7. desember

Kontoret er stengt fra kl. 09.30 6. desember til 7. desember kl. 14.00. Velkommen tilbake!

Nyhet 2023-09-25

Borga Stålbygg imponerte med effektivitet

Når 365 Næringsutvikling skulle velge leverandør for å sette opp flere lager- og kombinasjonsbygg på Kampenesmossen i Sarpsborg valgte dem Borga Stålbygg som totalentreprenør. Stian Karlsen fikk kontakt med Borga Stålbygg ved en tilfeldighet og det angrer han ikke på i dag. Stian Karlsen sier att han er imponert over hvor effektiv Borga Stålbyggs organisasjon […]

Nyhet 2023-04-19

21/4 = STENGT

Fredag 21. april er hele Borga stengt. Dette fordi vi har en utviklingsdag for alle ansatte. Vi ber dere være tålmodige med dette og hilse på alle igjen mandag 24. april.

Nyhet 2023-03-29

God påske

Vi holder stengt fra torsdag 6.april til mandag 10. april. Borga ønsker en fin påskehelg!

Vis nyhetsarkiv
  •  

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...