Search
Forespørsel om stålhall
  • Borga_TR136_cladding
  • Borga_TR136_cladding

En moderne isolert takløsning med bærende høyprofilplater

Det siste tilskuddet til Borgas byggesystem er høyprofilplaten TR 136 fra vår egen produksjon. Det innebærer at vi har en effektiv, moderne og funksjonell takkonstruksjon for isolerte haller.

Moderne, isolerte tak med takfall opp til 7° (i visse tilfeller 15°), bygger på selvbærende, høyprofilerte takplater som takler lang spennvidde.

Borgas nye høyprofilplate TR 136 er en av markedets absolutt sterkeste profiler og er dermed et etterlengtet tilskudd til Borgas allerede mangesidige byggesystem.

Borgas høyprofilplate har høy styrke og egner seg godt til industribygg som konstrueres med eller uten skivevirkning. Skivevirkning innebærer at takplaten gis en økt funksjon ved å stabilisere byggningens tak (som en stiv skive), utover dens hovedsaklige oppgave, å være en bærende del i selve takkonstruksjonen. Denne funksjonen erstatter behovet for krysstag i taket samt åpner for bruken av leddede søyler, noe som gir store økonomiske fordeler både for rammen og for fundamentet.

Rask montasje

Høyprofilplatene kan settes sammen på bakken og løftes med kran på taket, der de monteres direkte mot takstolene med selvborende skruer eller patrondrevet boltepistol.

Fremgangsmåten bidrar til en effektiv takmontasje, fordelene med Borgas moderna takløsning ligger altså ikke bare i den ferdige byggningen, men også i byggeprosessen.

Den beste løsningen for nordiske forhold

Jo høyere snølast, desto mer egnet blir Borgas høyprofilplate. Den sterke takprofilen gjør Borgas haller enda mer kostnadseffektive i landets midtre og nordlige deler enn de allerede var.

Les mer om Borgas høyprofilplate TR 136 og dens egenskaper.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...