Search
Forespørsel om stålhall

Historiens første Norwegian Horse Festival er gjennomført

  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival

NHF ble avviklet i perioden 21.-24- februar ved Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette ble et vellykket arrangement , og mange besøkende har lagt turen innom disse dagene for å se/delta på forskjellige clinics, og for å besøke leverandører med stands i messeområdet. Og for å se konkurransene selvfølgelig!
Et imponerende antall ryttere har konkurrert, og det har vært mange gode prestasjoner underveis. Festivalen er en norsk utgave av tradisjonsrike svenske konkurranser og messer som for eksempel Gothenburg Horse Show og Falsterbo Horse Show.

Borga på messe
Borga deltok på messen med egen stand for å tilby inspirasjon og veiledning til de som måtte være interessert eller har planer om å bygge ridehall eller stall. Mange tok seg tid til å diskutere egne prosjekter, og for å få tilbud på bygging av Borgas velkjente stallbygg og ridehaller. Både Rune, Cathy og Harald var på plass for å hjelpe kundene og for å dele av egne erfaringer fra tidligere byggeprosjekter.

Kontakt oss
Dersom du ønsker at noen fra Borga Stålbygg skal ta kontakt med deg, er det bare å sende oss en melding, en epost, eller ved å ringe en av våre selgere.

Rune Nilsen | BORGA
Harald Hansen
Daglig leder/MD
tel. 91 62 50 25
[email protected]
Rune Nilsen
Operativ salgssjef
tel. 
90 51 00 28
[email protected]

 

Nyhet 2023-12-14

Åpningstider Jul og nyttår

Åpningstider for kontor og salg 21/12 åpner vi kl 12.00 Mellom 22/12 og 3/1 holder vi stengt og feirer jul med våre nære og kjære. 2/1 – Stengt på grunn av varetelling. Velkommen tilbake den 3. januar. Vi ønsker en God Jul og et Godt Nyttår 2024.

Nyhet 2023-12-05

Borga feirer 50 år – Åpningstider 6.-7. desember

Kontoret er stengt fra kl. 09.30 6. desember til 7. desember kl. 14.00. Velkommen tilbake!

Nyhet 2023-09-25

Borga Stålbygg imponerte med effektivitet

Når 365 Næringsutvikling skulle velge leverandør for å sette opp flere lager- og kombinasjonsbygg på Kampenesmossen i Sarpsborg valgte dem Borga Stålbygg som totalentreprenør. Stian Karlsen fikk kontakt med Borga Stålbygg ved en tilfeldighet og det angrer han ikke på i dag. Stian Karlsen sier att han er imponert over hvor effektiv Borga Stålbyggs organisasjon […]

Nyhet 2023-04-19

21/4 = STENGT

Fredag 21. april er hele Borga stengt. Dette fordi vi har en utviklingsdag for alle ansatte. Vi ber dere være tålmodige med dette og hilse på alle igjen mandag 24. april.

Nyhet 2023-03-29

God påske

Vi holder stengt fra torsdag 6.april til mandag 10. april. Borga ønsker en fin påskehelg!

Vis nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...