Search
Forespørsel om stålhall

Historiens første Norwegian Horse Festival er gjennomført

  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival
  • Borga på mässa | Norwegian Horse Festival

NHF ble avviklet i perioden 21.-24- februar ved Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette ble et vellykket arrangement , og mange besøkende har lagt turen innom disse dagene for å se/delta på forskjellige clinics, og for å besøke leverandører med stands i messeområdet. Og for å se konkurransene selvfølgelig!
Et imponerende antall ryttere har konkurrert, og det har vært mange gode prestasjoner underveis. Festivalen er en norsk utgave av tradisjonsrike svenske konkurranser og messer som for eksempel Gothenburg Horse Show og Falsterbo Horse Show.

Borga på messe
Borga deltok på messen med egen stand for å tilby inspirasjon og veiledning til de som måtte være interessert eller har planer om å bygge ridehall eller stall. Mange tok seg tid til å diskutere egne prosjekter, og for å få tilbud på bygging av Borgas velkjente stallbygg og ridehaller. Både Rune, Cathy og Harald var på plass for å hjelpe kundene og for å dele av egne erfaringer fra tidligere byggeprosjekter.

Kontakt oss
Dersom du ønsker at noen fra Borga Stålbygg skal ta kontakt med deg, er det bare å sende oss en melding, en epost, eller ved å ringe en av våre selgere.

Rune Nilsen | BORGA
Harald Hansen
Daglig leder/MD
tel. 91 62 50 25
harald.hansen@borga.no
Rune Nilsen
Operativ salgssjef
tel. 
90 51 00 28
rune.nilsen@borga.no

 

Nyhet 2024-05-13

Se her! Akkurat nå har vi kampanje på våre mest populære takplater!

Pris fra 95 kr/m2 Gjelder platene BPD 18, Super 40, TR 45 og Ekonomi. Kampanjen varer til og med 30. juni 2024. Kontakt oss for mer informasjon! Tlf: +47 69 67 60 28 E-post: foresporsel@borga.no www.borga.no Gå till siden om kampanjen

Nyhet 2024-05-07

Stengt i pinsen

Vi holder stengt fra 17. til 20. mai. Kom gjerne innom før langhelgen for materialer til dine prosjekter. Borga ønsker en riktig god 17. mai til alle kunder og leverandører. Hurra for Norge!

Nyhet 2024-05-07

Stengt 9-10. mai

Vi holder stengt 9. og 10. mai. Kom gjerne innom allerede før Kristi Himmelfart for materialer til dine prosjekter!

Nyhet 2023-12-05

Borga feirer 50 år – Åpningstider 6.-7. desember

Kontoret er stengt fra kl. 09.30 6. desember til 7. desember kl. 14.00. Velkommen tilbake!

Nyhet 2023-09-25

Borga Stålbygg imponerte med effektivitet

Når 365 Næringsutvikling skulle velge leverandør for å sette opp flere lager- og kombinasjonsbygg på Kampenesmossen i Sarpsborg valgte dem Borga Stålbygg som totalentreprenør. Stian Karlsen fikk kontakt med Borga Stålbygg ved en tilfeldighet og det angrer han ikke på i dag. Stian Karlsen sier att han er imponert over hvor effektiv Borga Stålbyggs organisasjon […]

Vis nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Vis mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vennligst vent, søker etter "{{query}}" ...